Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Elektro pop atrakcija Bob Moses večeras po prvi put u Hrvatskoj

Nakon brojnih svjetskih klubova i festivala, popularni dvojac iz Vancouvera nastupit će 13. lipnja u Zagrebu, u sklopu Battle Lines turneje.

  • Mixmag Adria
  • 13 June 2019
Elektro pop atrakcija Bob Moses večeras po prvi put u Hrvatskoj

Odlične kritike prvog albuma dovele su ih do nominacije za Grammy u kategoriji najboljeg dance izdanja za pjesmu 'Tearing Me Up', dok je za njezin remiks tom prestižnom glazbenom nagradom ovjenčan portugalski producent RAC. Zvjezdani status kanadskog dvojca dokazuje i poziv u televizijski šou slavne Ellen DeGeneres, kao i uvrštavanje njihove pjesme na soundtrack video igrice FiFA 19.

Bob Moses je dosad izdao dva albuma, a posljednji, nedavno objavljeni "Battle Lines", upravo promoviraju na svjetskoj turneji u sklopu koje ovog proljeća nakon Londona, New Yorka, Amsterdama i Barcelone dolaze u Zagreb. Predstavit će se club setom, prilagođenom klupskim pozornicama gdje, za razliku od velikih festivalskih, nastupaju bez pratnje bubnjara. Tako će se odlično uklopiti u ambijent kluba Opera, u samom centru Zagreba, koja će se za ovu prigodu uz posebnu pozornicu i vrhunsko ozvučenje Brace Radovića pretvoriti u prvoklasan koncertni prostor.

Dobroj atmosferi doprinijet će i sjajna podrška Ilije Rudmana, jednog od najboljih DJ-a i producenata na ovim prostorima, vlasnika etikete Imogen Recordings s velikim ugledom na međunarodnoj house sceni. Odličan uvod u cijeli događaj napravit će Nik Orosi, najbolji glazbenik među baristima, koji će nastupom uživo predstaviti svoj novi album.

Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Ulaznice potražite ovdje.

Collage events

Load the next article
Loading...
Loading...