Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Eric Sneo stiže u Steel

Techno Steel nastavlja nizati gostovanja!

  • Mixmag Adria / foto: promo
  • 9 July 2020
Eric Sneo stiže u Steel

Nakon niza techno evenata u Steelu, došlo je vrijeme da ovaj rovinjski klub posjeti i Eric Sneo!

Eric dolazi iz Njemačke, a najraniji uzor bio mu je Sven Vath zbog kojeg se još 1991 zaljubio u elektroničku glazbu. Ubrzo je počeo izdavati svoje vinile, a osigurao si je i rezidenciju u njemačkom klubu Palazzo 1998, a svoju večer Tanz Der Familie pokrenuo je 2002. U to vrijeme je osnovao dvije izdavačke kuće, Masters Of Disaster i Beatdisaster zajedno s Udo Niebergallom na kojima su izdavali značajna imena poput Chris Liebinga i DJ Rusha.

2003. izdao je svoja prva dva hita 'Ciao Bella' i 'Tube Tech - The End', a poznat je i po svojim E-drums nastupima s kojima svoj prepoznatljiv techno stil upotpunjuje ritam mašinama, perkusijama i drugim instrumentima.

2011. pokrenuo je Mudra Audio etiketu koja je primila podršku svjetskih imena poput Laurent Garniera, Luciana, Len Fakija, Dubfirea i mnogih drugih, a njegova uspješna izdanja mogli ste zgrabiti na etiketama poput 1605, Tronic, MB Elektronics, Phobiq, Agile, Evolution i Transmit.

S uspjehom izdanja 'Move On' na Tronicu, Eric postaje i dio Tronic obitelji uz Christiana Smitha. Na tronicu je 2014. izdao i svoj peti album.

Njegova traka 'High Voltage' završila je i na prestižnoj kompilaciji '20 Years Of Terminal M' Monike Kruse, a jedno od njegovih posljednjih izdanja, 'Eruptive' mogli ste poslušati na Black Kat etiketi.

Techno Steel, na kojem će Eric nastupiti ovog petka, 10. srpnja ugostit će i legendarnog Alena Sforzinu, a obojici se pridružuju Tomo in der Muhlen i Adoo kao rezidenti kluba i klupske večeri.

Više informacija o cijelom događaju možete saznati na Steelovom službenom Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...