Search Menu
Home Novosti Menu
Esencijalno

Esencijalno: ​Hibrid,etc. predstavlja novi video spot za pjesmu 'Ne Mogu Da Zaspim'

Novi projekt je u suradnji sa gitaristom Adnanom Salihovićem

  • Mixmag Adria | FOTO: Samir Aganović, Gui Castor
  • 16 April 2019
Esencijalno: ​Hibrid,etc. predstavlja novi video spot za pjesmu 'Ne Mogu Da Zaspim'

Hibrid, etc. predstavljaju novi video spot za pjesmu 'Ne Mogu Da Zaspim', koja je ujedno i druga najavna pjesma nadolazećeg albuma.

Nakon objavljivanja svog prvog albuma 'Izgubljeni' (čiji smo remix album objavili u top 10 albuma 2018.), Hibrid predstavlja svoj novi projekt u suradnji sa gitaristom Adnanom Salihovićem, pod nazivom Hibrid, etc. Projekt je zamišljen kao spoj elektroničke muzike i različitih stilova, a ono što ga čini posebno interesantnim je kreativni doprinos mnogobrojnih glazbenika.

Hibrid, etc. u Sarajevu će se premijerno predstaviti u sklopu otvaranja glazbene konferencije BAM-C, koja će se održati 25. aprila u Brew Imperial Society.

Video spot je realiziran u produkciji labela Podmornica / Submarine Vibes, a režiju, kameru i montažu potpisuje brazilski umjetnik Gui Castor, koji će u Galeriji Brodac, 18. aprila premijerno predstaviti i svoju izložbu fotografija pod nazivom “Still Life Sarajevo”. Glavnu i jedinu ulogu u spotu igra studentica Akademije likovnih umjetnosti, Esma Hajrić, dok je za kostimografiju i šminku zaslužna Enida Delimustafić (Eye Contact).

Umjesto narativa, video spot se oslanja na apstraktnu formu koja vuče inspiraciju iz muzike dok u isto vrijeme samoj muzici daje vizualnu podlogu.

Video spot pogledajte niže, a u nastavku saznajte više o labelu Podmornica.

Sarajevska etiketa, Podmornica, nakon objavljivanja izvrsnog albuma ambijentalne muzike Daniela Galića (Dreamonaut), najavljuje još nove muzike u nadolazećem periodu.

Podmornica za cilj ima promociju alternativne i eksperimentalne muzike s posebnim fokusom na kreativni rad lokalnih glazbenika i bendova.

Domaće umjetnike možete podržati kupovinom pjesme na servisu Bandcamp, a album će biti dostupan na svim digitalnim muzičkim prodavaonicama.

Load the next article
Loading...
Loading...