Search Show Menu
Home Latest News Menu
Esencijalno

Esencijalno: Legendarni Britanski duo Full Intention remiksirao 84Bit!

Njihovo prvo izdanje za Blockhead Recordings postiže zapažen uspjeh

  • Mixmag Adria
  • 4 August 2018
Esencijalno: Legendarni Britanski duo Full Intention remiksirao 84Bit!

Nedavno smo čuli glasine o tome kako će Full Intention remiksirati novu traku 84Bita, a sada možemo biti potpuno sigurni u to jer su se na njihovom novom EP-u “Dreams” našla čak dva remiksa legendi londonske house glazbe Full Intention, kojeg čine Michael Gray i Jon Pearn.

Koliko je ovo veliki uspjeh za rezidente našeg mjesečnog podcasta The Sound Of Adria, svjedoči to da su Full Intention od svog nastanka davne 1990 god. surađivali sa svjetskim zvijezdama poput Whitney Houston, a njihova izdanja našla su na najprestižnijim izadavačkim kućama poput Virgin Records, Defected Records, Toolroom Records itd..

84Bit posljednjih godinu dana neprestano rastu svojim produkcijama i svojom etiketom sve kvalitetnijim houseom, pritom ostajući vjerni klasičnom house zvuku. Taj zvuk im najbolje i leži, a novi singl 'Dreams', kojeg su potpisali su za Blockhead Recordings remiksirali su i DJ Statik i Gary Tuohy.

Ovo je vjerojatno njihovo najbitnije izdanje do sada, a već smo ga uključili i u našu listu najboljih house izdanja u julu.

Izdanje podržavaju Angelo Ferreri, Bryan Dalton, Claptone, Franco De Mulero, Friend Within, Mark Knight, Miguel Puente, The Digital Groove with Niall Redmond, Sam Divine, a spomenuti Full Intention Remix se trenutno nalazi na 14. mjestu house ljestvice na Traxsourceu.

'Dreams' poslušajte u nastavku.

Load the next article...
Loading...
Loading...