Search Menu
Home Novosti Menu
Esencijalno

Esencijalno: Prva samostalna ploča Andreja Laseecha u suradnji s talentiranom pjevačicom Jasminom Makota

Mladi i talentirani producent nastavlja stvarati odličnu glazbu

  • Mixmag Adria
  • 26 November 2018
Esencijalno: Prva samostalna ploča Andreja Laseecha u suradnji s talentiranom pjevačicom Jasminom Makota

Nakon uspješnog remixa pjesme „Florette“poznatog deep house/jazz dua Jan Kinčl & Regis Kattie (koji se od nedavno mogu pohvaliti osvojenim Ambasadorima za album godine i live act godine) i prvog vinilnog singla „Remember“ objavljenog na poznatoj australskoj etiketi Red Ember Records, 30. studenog 2018. izlazi novi EP „Can't Get This Feeling“ perspektivnog pulskog DJ-a i producenta Andreja Lasića.

„Can't Get This Feeling“ EP plod je suradnje dvaju mladih i talentiranih umjetnika i prijatelja Andreja Laseecha i Jasmine Makote. EP izlazi u izdanju poznate talijanske izdavačke kuće BeYourself Recordings u 12“ formatu, a sastoji se od dvije originalne pjesme „Can't Get This Feeling“ i „You & I“. Na ploči su još dvije verzije trake „Can't Get This Feeling“; „Vibe Mix“ nježnije atmosfere i „Dub Mix“ dinamičnih vibracija namijenjen prvenstveno klupskoj atmosferi.

Izdanje donosi svojevrsnu ljubavnu priču kombinirajući zvukove soula, jazza i klasičnog deep housea čije vokale potpisuje talentirana Jasmina Makota, a kompoziciju i produkciju Andrej Laseech. Njihova se suradnja rađa tijekom ljeta 2016. godine kada se dvoje mladih umjetnika upoznaje i međusobno zaljubljuje u zajednički rad. Jasmina Makota je hrvatsko-američka pjevačica i pijanistica školovana u Chicagu, a trenutno živi u New Yorku gdje radi na samostalnom albumu. Nastupala je na Pula Jazz Festivalu i redovito nastupa u „Astor Roomu”, „Fine and Rareu” i kazalištu „The Triad“ na Manhattanu.

Dijeleći istu strast prema sličnim žanrovima, Jasmina i Andrej ambiciozno su krenuli u izradu albuma nakon koje sigurno možemo očekivati još uspješnih suradnji i nastupa. Laseech je ove godine krenuo u novi projekt, elektro live act nastup s talentiranim glazbenikom Tonijem Mohorovićem, a želja mu je uskoro zajednički nastupiti s Tonijem i Jasminom.

EP izlazi 30. studenog / novembra u svim većim dućanima diljem svijeta, a preview možete poslušati u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...