Search Menu
Home Latest News Menu
Esencijalno

Esencijalno: Verche

Upravo je izašao njegov remix za John Digweeda

  • Mixmag Adria
  • 5 February 2018
Esencijalno: Verche

Ako prije niste zapazili ime koje već neko vrijeme pratimo, možda biste mogli sada. Zahvaljujući njegovoj odličnoj glazbi uvrstili smo ga i u top 15 'breakthrough' regionalnih producenata u 2017, a njegov album se našao i na našoj listi 5 najboljih regionalnih albuma.

Producent iz Zadra, Marin Rončević aka Verche krajem prošle godine se prijavio na remix natjecanje koje je organizirao portal Metapop. Radilo se suradnji Emersona, Digweeda & Muira i njihovoj traci 'Fanfare'.

Od 224 prijavljenih remikseva, Marnov remix je završio na trećem mjestu i do sada smo čekali službeno izdanje koje izašlo danas, 5. februara na etiketi Metapop.

Originalno izdanje trake 'Fanfare' izašlo je za Bedrock, a tri nova remiksa producenata jon bergera, Verchea i trojca Charly Briedea, Demian Müllera & Gabriel Rochea našla su se na ovom izdanju za Metapop koje možete kupiti ovdje.

Verche je svoj komentar na sam remiks već dao prije pobjede, a pobjedu proslavio i postom na Facebooku.

U nastavku poslušajte naše novo esencijalno slušanje - vrhunski progressive remix, po nama jednog od najtalentiranijih regionalnih producenata.

Load the next article
Loading...
Loading...