Search Menu
Home Novosti Menu
Festivali

EXIT Dance Arena - od veterana do premijernih nastupa

U četvrtak počinje EXIT, a mi se posebno radujemo ovogodišnjem line upu Dance Arene

  • Mixmag Adria
  • 29 June 2019
EXIT Dance Arena - od veterana do premijernih nastupa

Ostalo je još manje od tjedan dana do početka novog izdanja EXIT festivala.

Petrovaradinska tvrđava ove će godine ugostiti širok spektar izvođača - od grupa The Cure i The Chainsmokersa, preko Skepte i DJ Snakea, do Carla Coxa i Paula Kalkbrennera. Posebno je zanimljiv line up EXIT Dance Arene na kojoj će svoje DJ setove od 4. do 7. srpnja prezentirati lideri svjetske elektronske scene među kojima su, uz spomenute Coxa, Kalkbrennera i Jeff Millsa, Tale of Us, Solomun, Amelie Lens, Peggy Gou, Maceo Plex, Boris Brejcha, Charlotte de Witte… Od regionalnih DJ-eva valja istaknuti nastupe Marka Nastića i Dejana Miličevića, Mladena Tomića i Siniše Tamamovića, Ilije Djokovića, Miloša Vujevića

Svoj prvi nastup na EXIT-u imat će Monika Kruse, njemačka techno šefica jedne od najvažnijih izdavačkih kuća na svijetu - Terminal M, s karijerom dugom preko četvrt stoljeća i nastupima na svim najvažnijim festivalima svijeta a u nepregledne rovove donjeg grada Petrovaradinske tvrđave, također premijerno stiže i popularni tandem Adriatique.

Zanimljivo je i da će na Areni ove godine nastupiti i britansko-berlinski DJ Dax J, koji je prije točno deset godina prvi put nastupio na EXITU i to kao anonimni izvođač i pobjednik EXIT-ovog DJ natjecanja iz 2009. godine.

Load the next article
Loading...
Loading...