Search Menu
Home Novosti Menu
Podcast

Fatboy Slim: "Dobivam perverzno zadovoljstvo nastupajući na malim događajima"

Nastupat će na Glastonburyu dok ne "odapne", rekao je

  • Mixmag Adria
  • 20 February 2019
Fatboy Slim: "Dobivam perverzno zadovoljstvo nastupajući na malim događajima"

Fatboy Slim je govorio o svojoj ljubavi prema velikim i malim svirkama, govoreći da mu mali nastupi daju "vrlo perverzno zadovoljstvo".

Govoreći za Metro, Fatboy je rekao: “U oba slučaja jednako uživam. Volim nastupati u velikim prostorima za brojnu publiku, a jednako volim nastupati na glupim mjestima gdje DJ-evi nemaju što tražiti.

"Imam vrlo perverzno zadovoljstvo nastupajući na malim događajima gdje mogu vikati na ekipu i uplesti se.

"Gledajući prema ljetu, Fatboy Slim je otkrio da mu je Glastonbury, festival na kojem nastupa od 1996. godine, već na pameti. "O tome ni ne razmišljam, to se podrazumijeva. Sve dok ne odapnem, nastupat ću na Glastonburyu.

Kako se DJ i producent priprema za turneju po Velikoj Britaniji s nastupima u sedam arena, sa stajalištima od Londona do Manchestera i svugdje između, rekao je kako mlađe generacije i dalje uživaju u glazbi koju bi njihovi roditelji slušali.

"Čini se da postoji stalna svježa zaliha mladih koji se žele zabavljati, a ja postajem opijen time što sam dio njihove zabave.

"Na neki način sam vampir, moja tajna vječne mladosti je gledati ih kako se zabavljaju ... ili njihov alkoholom natopljen znoj prožima u mene i zadržava moj mozak u stalnoj dobi od 17 godina."

Load the next article
Loading...
Loading...