Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Federalni sudac naredio Martin Shkreliju da se odrekne svojeg Wu Tang albuma u vrijednosti od dva milijuna dolara

Legendarni 'Once Upon a Time in Shaolin' napokon je oslobođen

  • Mixmag Adria
  • 6 March 2018
Federalni sudac naredio Martin Shkreliju da se odrekne svojeg Wu Tang albuma u vrijednosti od dva milijuna dolara

Nakon nekoliko mjeseci natezanja, odlučena je sudbina zloglasnog, jedinstvenog Wu Tang Clan albuma 'Once Upon a Time in Shaolin'.

Martin Shkreli je kupio ekskluzivan album za 2 milijuna dolara 2015., ali je nekoliko puta optužen za prijevaru 2017. Kasnije je pokušao prodati album na ebayu krajem 2017.

Sudac Kiyo Matsumoto nedavno je odredio zloglasnom farmaceutu kaznu od 7,36 milijuna koju mora platiti zaplijenom imovine, što uključuje i njegovu kopiju raritetnog Wu Tangovog albuma.

Uz 'Once Upon A Time in Shaolin', Shkreli će se morati odreći slike Pabla Picasa, svoju kopiju Lill Waynovog odgođenog i neizdanog albuma 'Tha Carter V' kao i 5 milijuna jamčevine.

Iako se pojedinosti ugovora o prodaji albuma nikada nisu javno podijelile, navodno sprečava kupca da ga proda ili prenese na mase. Zakonski, obvezujući uvjeti ugovora za 'Once Upon A Time in Shaolin' sada bi mogli biti poništeni zbog Shkrelijeve situacije. Prema riječima Fadera, vlasništvo će se sada prenijeti u Uprava za opće usluge gdje će zaplijenjena imovina poput albuma biti na aukciji pred ponuditeljima, bez ugovora, što znači da se jednog dana može potencijalno dijeliti sa cijelim svijetom.

Load the next article...
Loading...
Loading...