Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Fetch The Vibe napušta Ambasadu Gavioli, a Underground Control ulazi u Judino Drvo

Jesenske klupske rošade

  • Mixmag Adria
  • 10 September 2017
Fetch The Vibe napušta Ambasadu Gavioli, a Underground Control ulazi u Judino Drvo

Fetch The Vibe ekipa koja je dvadeset godina uspješno vodila legendarni slovenski klub Ambasada Gavioli, putem svoje Facebook stranice službeno je najavila odlazak iz kluba.

Iako nisu naveli točne razloge, u priopćenju stoji kako "Pobjednici odlaze na vrhuncu karijere" i kako se toga žele držati. Također pišu i kako su u Ambasadi stvorili najljepša sjećanja.

Prisjećaju se i zvijezda koje su tu nastupale, među kojima ističu imena kao što su Fatboy Slim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Richie Hawtin, Laurent garnier, Erick Morillo, Luciano, Solomun, Nina Kraviz, Adam Beyer, Chris Liebing te Umek i Valentino Kanzyani.

Od 1. janura prestaju s radom, a do tada će odraditi još nekoliko događaja poput upravo završenog gostovanja Sven Vätha i skorašnjeg nastupa Pan Pota te velikog Richie Hawtina. Ostale informacije potražite na njihovoj Facebook stranici.

U Splitu pak, Underground Control ekipa preuzima klub Judino Drvo.

"Ovaj kolektiv je već godinama sinonim za underground plesnu glazbu, na što smo jako ponosni, a od studenog preuzimamo program i šank Judina drva", otkrio je eksluzivno za Slobodnu Dalmaciju DJ Miro, glavnio ime Underground Controla.

"Svaki će nam koncert biti iskustvo u kreiranju premijerne sezone na kormilu kluba, koji već nekoliko godina slovi za jedan od rijetkih adekvatnih koncertnih prostora u Splitu. U projekt ne ulazimo sami, nego nas iskustvom i savjetima podržava nekoliko splitskih instrumentalista, tako da obećavamo paprenu koncertnu i party sezonu" - najavljuje.

Zabavu u režiji Underground Control ekipe, a u prostoru Judiog Drva, posjetitelji će imati prilike iskusiti već krajem ovoga mjeseca jer će se u tom klubu održati i after partyji EgoFree Festivala, a sve informacije možete doznati na službenoj Facebook stranici festivala.

Load the next article...
Loading...
Loading...