Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Flyaway festival: Glazbeni spektakl u dvorcu iz 16. stoljeća

Spremite se, polijećemo u novu dimenziju elektronske glazbe. Let the music fly you away!

  • Mixmag Adria
  • 27 March 2018
Flyaway festival: Glazbeni spektakl u dvorcu iz 16. stoljeća

U okolici Zagreba, u Svetoj Nedelji (Kerestinec), održat će se prvi Flyaway Festival, festival elektroničke glazbe koji će ugostiti mnoštvo domaćih i stranih DJa. Jeste li spremni za lansiranje u novu dimenziju?

Nakon više od 15 godina bezuvjetne ljubavi prema elektroničkoj glazbi, bezbroj svirki i novih poznanstva, organizatori su odlučili u svojoj sredini vratiti veselje koje im je uvijek pružila na plesnom podiju!

"Krenuli smo bez kompromisa!" - rekli su organizatori.

Po prvi puta, Dvorac Erdody Kerestinec pretvoriti će se u mjesto plesa i pozitivne energije! Sagrađen je u 16. stoljeću, spomenik je kulture 1. kategorije i sastoji se od otvorenog atrija koji je okružen renesansno – baroknim zidinama i kulama.

16. lipnja 2018. upravo na ovoj atraktivnoj lokaciji održat će se Flyaway Festival, uz 20 renomiranih svjetskih i domaćih DJa na dva floora.

"Odlična glazba, vrhunski razglas i rasvjeta lansirat će nas daleko od svih briga! Sve spremne putnike na let kroz prošlost, sadašnjost i budućnost elektroničke glazbe pozivamo da nam se pridruže."

Flyaway Festival možete pratiti na njihovoj Facebook stranici gdje ćete uskoro saznati više detalja o samom događaju.

Load the next article...
Loading...
Loading...