Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Flyaway festival objavio tko će sve nastupiti ovog lipnja u dvorcu Erdody

Internacionalni i regionalni line up

  • Mixmag Adria
  • 9 April 2018
Flyaway festival objavio tko će sve nastupiti ovog lipnja u dvorcu Erdody

U okolici Zagreba, u Svetoj Nedelji (Kerestinec), održat će se prvi Flyaway Festival, festival elektroničke glazbe koji će ugostiti brojna imena regionalne ali i internacionalne scene.

Po prvi puta, Dvorac Erdody Kerestinec pretvoriti će se u mjesto plesa i pozitivne energije! Sagrađen je u 16. stoljeću, spomenik je kulture 1. kategorije i sastoji se od otvorenog atrija koji je okružen renesansno – baroknim zidinama i kulama.

16. lipnja 2018. upravo na ovoj atraktivnoj lokaciji održat će se Flyaway Festival, uz 20 renomiranih svjetskih i domaćih DJa na dva floora.

Organizatori obećavaju "odličnu glazbu, vrhunski razglas i rasvjetu", a upravo su objavili i tko će sve nastupati na dva floora sa širokim spektrom žanrova - od techna do tech housea, housea, disca i jacking housea.

Kao headlineri festivala pojavljuju se Pavel Petrov, producent i DJ koji je izdavao za Exploited, Glasgow Underground, 303 Lovers i Trapez, a svoje nastupe bilježi diljem planeta, zatim Angelo Ferreri kojeg je Traxsource okrunio broj 1. jacking house producentom 2017., a izdavao je za neke od najboljih house etiketa poput Soulfurica i Glasgow Undergrounda.

Sljedeći na listi su Siniša Tamamović, DJ i producent iz Banja Luke internacionalnog statusa, vlasnika Night Light etikete te Paolo Barbato, dobro poznato ime hrvatskoj house i tech house publici.

Uz ova četiri headlinera, organizatori su okupili i velik broj domaćih DJa iz skoro cijele Hrvatske i kako sami kažu, "Želimo stvoriti super atmosferu na našem festivalu i ne sumnjamo da će svaki od navedenih DJa dati svoj doprinos".

Na line-upu se još nalaze i Ivan Mastermix, PEZNT, Housego, Tom Bug, Life 4 Funk, Matya, Yakka, Senno i drugi.

Danas (9. aprila) u podne, biti će puštene early bird ulaznice po cijeni od 70 kn, a koje možete nabaviti klikom na Entrio link.

Flyaway Festival možete pratiti na njihovoj Facebook stranici gdje ćete uskoro saznati više detalja o samom događaju.

Za one nestrpljive,najavljen je i promo party festivala koji će se održati 28. aprila u Boogaloou, a u goste stižu The Deepshakerz uz koje će nastupiti PEZNT, Matya, Teo Zver, Sonic Illuminati i Instatsupa.

Load the next article...
Loading...
Loading...