Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Frenkie, Kontra & Indigo najavili novi studijski album, nastao u Los Angelesu

Pogledajte videospot najavnog singla "Mosh Pit"

  • Mixmag Adria I Foto: Universal Music
  • 23 November 2019
Frenkie, Kontra & Indigo najavili novi studijski album, nastao u Los Angelesu

Regionalna hip-hop trojka Frenkie, Kontra & Indigo za kraj godine je najavila objavu novog studijskog albuma, nastalog pod kalifornijskim suncem! Naziva "20/20", album će biti objavljen 20. prosinca, a najavljuje ga novi singl i videospot "Mosh Pit", snimljen u Los Angelesu!

Novi singl "Mosh Pit" donosi moćnu i dinamičnu energiju ove kreativne trojke te savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slanga s prepoznatljivim američkim beatom, a to je upravo ono što nas na ovom novom studijskom izdanju i očekuje.

"'Mosh Pit' predstavlja razmjenu energije i vještina Kontre i Frenkieja, u pratnji masnog i modernog Indigovog beata, koji ponovno sadrži osnovne elementa rap glazbe, od kojih vam glava sama počne klimati. U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične – Kalifornija i Nevada, i naravno, imamo i jedan cadillac, kako i priliči na tim mjestima!", otkrivaju Frenkie, Kontra i Indigo.

Snimanje materijala za album ponovno se odvijalo u Red Bull studiju! Nakon Berlina i Tokija, ovaj put je kao lokacija snimanja albuma odabran sunčani Los Angeles te je kalifornijsko sunce značajno utjecalo na novo izdanje. Momci su zadržali karakteristike svoje glazbe i lirike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i kulturom, promatranom iz njenog epicentra!

Novi album stiže nam točno dvije godine nakon albuma "Egzil", koji su FKI snimili 2017. u Tokiju te nešto više od tri godina nakon albuma "Putanja" iz 2016., koji je snimljen u Berlinu, a kojim su momci započeli ovaj iznimno hvaljeni zajednički regionalni hip-hop projekt.

"Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje trake. Iskreno – jedva čekamo čuti vaše reakcije!", riječi su kojima najavljuju novi album.

Singl i video "Mosh Pit" predstavljaju nam uvod u album "20/20", koji će biti objavljen 20. prosinca putem Universal Music etikete, a od danas su dostupne i digitalne prednarudžbe.

Popis pjesama „20/20“:
01. Arrival
02. Domina
03. Monopol
04. 20/20
05. Mosh Pit
06. Zašto
07. Koga briga ft. Katarza
08. Naša noć
09. Nikad Prosjek
10. Pritisak
11. Niđeoko
12. Legacy

Loading...
Loading...