Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Future Scope serijal novu godinu započinje s gostovanjem Deborah de Luce

Party će se održati na dva floora

  • Mixmag Adria
  • 18 January 2018
Future Scope serijal novu godinu započinje s gostovanjem Deborah de Luce

Future Scope serijal nastavlja u prepoznatljivom tonu i poziva vas na ples s jednom od trenutno najatraktivnijih dama elektronske glazbe, DJicom i producenticom koja je u kratkom roku osvojila publiku svojom kombinacijom underground estetike i visokog stila, plasirajući svoj techno zvuk u gotovo svim dijelovima zemaljske kugle.

Počela je kao konobarica u Napulju zbog čega su je noćni život i glazba počeli jako zanimati, pa se počela baviti plesom s kojim se i približila sceni. Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajnerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama pa se tako vratila u rodni grad. Upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (Desolat - Sci + Tech - 8bit - Carillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji, što je ubrzo bilo popraćeno izdanjima na Sola_Mente Records.

Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswaka, nakon čega je Deborah nastavila razvijati svoj zvuk da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima.

Party će se održati u klubu Boogaloo 19. siječnja, a osim Deborah, na dva floora vas očekuje mnoštvo DJ-eva.

Na velikom flooru, uz Deborah će se pridružiti Lemon, Shipe i Matya, a na manjem flooru će vas zabavljati PEZNT, Seraphim Codex i E-Base.

U ponudi su još ostale regularne ulaznice po cijeni od 80 kn koje možete kupiti na entriu ili drugim prodajnim mjestima (više informacija ovdje.), a na ulazu u klub ćete morati izdvojiti 100 kn.

U ponudi je i Vip5 paket u iznosu od 999 kn koji uključuje 5 ulaznica, vip stol i bocu pića po izboru.

Mixmag Adria za ovaj tulum dijeli jednu ulaznicu koju možete osvojiti ako u komentatru na Facebook objavi ovog posta umetnete neku traku od Deborah. Pobjednik ili pobjednica je onaj / ona koji skupi najviše lajkova. Pobjednika/cu objavljujemo u petak 19. siječnja u 12 sati. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...