Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Future Scope sprema veliko novogodišnje slavlje u klubu Boogaloo

Veliki novogodišnji party na dva floora

  • Mixmag Adria
  • 28 December 2016
Future Scope sprema veliko novogodišnje slavlje u klubu Boogaloo

Future Scope organizacija uspješnu 2016. godinu završava velikim novogodišnjim partijem na dva floora zagrebačkog Boogaloo kluba, na koji kao glavni gosti dolaze cijenjena imena svjetske elektroničke scene: Harvey McKay, Nathan Coles i Petar Dundov uz provjerene domaće snage!

Nakon jakih imena kao što su Sam Paganini, Dave Clarke, Sasha Carassi, Deborah De Luca, Stefano Noferini i mnogih drugih, za kraj godine, na veliko novogodišnje slavlje premijerno iz Glasgowa dolazi Harvey McKay, DJ i producent koji je u zadnjih par godina svojim izdanjima za poznate etikete kao što su Cocoon, Drumcode, Side, Trapez i druge, pomjerio granice techno glazbe.

Njegove stvari kao što su 'Lost', 'Amen', 'Silk Road' bile su među Top 10 najboljih techno stvari na prestižnom Beatportu, a iste su, kao i ostalu njegovu produkciju, u svojim setovima puštala i imena kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Loco Dice i mnogi drugi, što samo potvrđuje McKayevu kvalitetu.

Na velikom flooru kluba Boogaloo pridružiti će mu se i naš najuspješniji i najcjenjeniji producent i DJ Petar Dundov te provjerene domaće snage: legende Mr. DJ Dario i Cet, poznati kutinski DJ Tom Cue te rezident Future Scope serijala - Shi Pe.

Na drugom, ali ne i manje važnom flooru, kao glavni gost nastupat će miljenik domaće publike Nathan Coles, jedan od glazbenika zaduženih za razvoj zvuka znanog kao tech house, kreativac, hedonist i suvlasnik legendarne glazbene etikete Wiggle te jedan od rezidenta kultnog londonskog kluba Fabric, kojemu će se pridružiti i Matya i Senno.

Future Scope najavljuje i službeni Novogodišnji After Party s početkom u 5 sati ujutro. Novogodišnje jutro produžiti će se do 14 h, a nastupiti će Shi Pe, Cet, Sthekerson, Sin i Matya.

Ulaznice za Future Scope po pretprodajnoj cijeni od 120kn dostupne su na blagajni kluba Boogaloo, u Caffe Baru Bizarre (Importane centar) te online u sustavima Eventim i Entrio kao i na svim njihovim prodajnim mjestima (npr. TISAK kioscima). Cijena ulaznica na ulazu bit će 140kn, dok će cijena za after party od 5 sati ujutro biti 40kn. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.

Mixmag Adria dijeli dvije ulaznice za ovaj događaj, a da biste ih osvojili, sve što trebate napraviti je u komentaru na Facebook postu ovog članka označiti osobu koju bi poveli sa sobom. Nasumičnim odabirom objaviti ćemo pobjednika u petak 30. prosinca u podne.

Load the next article...
Loading...
Loading...