Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Future Scope vas u Novu godinu uvodi trostrukim partyjem...

...preparty, party, afterparty!

  • Mixmag Adria
  • 28 December 2017
Future Scope vas u Novu godinu uvodi trostrukim partyjem...

Future Scope, jedan od najboljih regionalnih promotora, pobrinuo se za još jedan veličanstven ulazak u Novu godinu, pa su organizirali, ne samo novogodišnji party na dva floora legendarnog kluba Boogaloo s početkom u 22 sata i krajem u 8 sati ujutro, nego i pripadajući mu afterparty te Vinyl Night, 29. prosinca. Za sva tri eventa poklanjamo vam po dvije ulaznice.

Pa, krenimo (ne)redom

PARTY 31.12.

Na glavnom flooru nastupit će renomirani talijanski DJ – Uto Karem, gdje mu se za DJ pultom pridružuje miljenica zagrebačke publike – Lea Dobričić, uz jaku domaću podršku koji čine Mr. DJ Dario, Shipe i Sthekerson. Na malom flooru za pult se vraća Ladida, uz domaću posadu koju čine Mary, Matya, Senno i Sin.

Ulaznice po cijeni od 120 HRK mogu se kupiti na blagajni kluba te u sustavima Eventim i Entrio , online i na prodajnim mjestima. Cijena ulaza na dan eventa bit će 150 HRK.

VIP ulaznice dostupne su po cijeni od 200 HRK i uključuju VIP pass, dok VIP 5 PAKET koji sadrži ulaz za 5 osoba, bocu žestokog pića i sokove te stol i hranu možete kupiti po cijeni od 1300 HRK. VIP ulaznice i paketi dostupni su u sustavu Entrio.

Mixmag Adria za veliki novogodišnji party poklanja 2x1 ulaznicu, a do nje možete ako u komentarima ispod ove objave na našoj Facebook stranici, navedete traku ili mix nekog od selektora s line-upa. Dva komentara koja prikupe najviše lajkova, dobivaju ulaznice. Nagradna igra traje do subote, 30. prosinca u 18h. Sretno.

Afterparty 1.1

Mali dom svih Future Scope After Partyjaklub Aquarius bit će mjesto održavanja i velikog novogodišnjeg after partyja na 2 floora, gdje će vas do popodnevnih sati (06-16h) budne držati čak deset DJ-a.

Na glavnom A2 flooru očekuju vas Lea Dobričić, E-Base, Mary, Matya, Sin b2b Senno, dok će na malom A1 flooru biti Mr. DJ Dario, Cet, Teo Zver i Eggy. Ulaz na After Party iznosi 50 HRK i plaća se na ulazu u klub.

Kako bi lakše povezali Boogaloo i Aquarius klub, Future Scope se pobrinuo i za BESPLATAN PRIJEVOZ AUTOBUSOM od jednog do drugog kluba, koji će voziti u 4 termina: 6:00, 6:40, 7:20 i 08:00.

Mixmag Adria će za afterparty omogućiti ulaz za dvije osobe, onima koji u komentaru ispod ove objave na našoj Facebook stranici ostave komentar koga bi voljeli povesti na doček Nove u Boogaloo. Par koji prikupi najviše lajkova, osvaja upade. Nagradna igra traje do subote, 30. prosinca u 12h. Sretno!

Vinyl Night 29.12.

Prije same Nove i Aftera iste, Future Scope u petak 29. prosinca, u Boogaloo klubu priprema Vinyl Night, na koji iz Francuske stiže Jack De Marseille s 25 godina iskustva na sceni, kojemu će društvo praviti Cet i Mary.

U subotu 30. prosinca na istoj lokaciji sprema se Dobrotvorni party za Anitu Markuš u svrhu prikupljanja financijskih sredstava potrebnih za kupnju ortopedskih pomagala koji su neophodni za normalan nastavak života.

Svojom glazbom party će uveličati Senno, Teo Zver, Eggy, FlirtE, Willy i Yomu, a sav iznos od ulaznica bit će doniran.

Detaljne informacije o svakome događanju potražite na službenim Facebook stranicama Future Scope serijala, kao i kluba Boogaloo Zagreb.

Za Vinyl Night također poklanjamo dvije ulaznice, a idu onome/onoj koji u komentaru ispod ove objave na našoj Facebook stranici navedu ime osobe koju žele povesti sa sobom, sa naznakom #vinylnightboogaloo. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 29. prosinca, u 12h. Sretno.

Load the next article...
Loading...
Loading...