Search Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Future Sound Of Zagreb ovog vikenda kreće s 19. izdanjem

Uz dvostruki set Umeka

  • Mixmag Adria
  • 5 November 2018
Future Sound Of Zagreb ovog vikenda kreće s 19. izdanjem

FUTURE SOUND OF ZAGREB je najveći, najpoznatiji i najdugovječniji zagrebački klupski festival elektronske glazbe. FSOZ je godinama nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji je s vremenom stekao legendarni status i od iznimnog je značaja za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane klupske DJ scene i kulture.

Ovaj legendarni spektakl održat će se u subotu, 10. novembra 2018. s početkom u 22:00. Nastupit će 30 domaćih crème de la crème DJa uz atraktivne LIVE ACTove i posebnog gosta koji ove godine slavi 25 godina karijere. Poznata svjetska i slovenska zvijezda UMEK prvi će put u Hrvatskoj, specijalno za ovogodišnji FSOZ izvesti “DOUBLE SET”; Zeta Reticula će premijerno nastupiti na electro flooru, a potom ćemo na techno flooru imati prilike razbacati se uz dobro poznati žestoki Umekov techno.

Ovogodišnji FUTURE SOUND OF ZAGREB nudi neprekidnih čak 14 sati pažljivo odabrane najaktualnije urbane glazbe. Ljubitelji raznih pravaca u elektronici moći će uživati na 3 tematski odvojena floora na kojima će se izmjenjivati prvaci elektronske glazbe i voditi nas kroz ovogodišnju, produkcijski najjaču FSOZ priču kroz techno, electro, house, bass, deep, tech, progressive, psy, trance…

Mixmag Adria za ovaj događaj dijeli 2x2 ulaznice, a sve što trebate napraviti kako biste ih osvojili jest ostaviti komentar u kojem ćete tagirati osobu koju biste vodili sa sobom na Facebook post na našoj stranici. Nasumične pobjednike objavljujemo u srijedu 7. novembra u podne.

Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventima.

Load the next article
Loading...
Loading...