Search Menu
Home Novosti Menu
Video Blog

Future Sound Of Zagreb rasplesao puni Boogaloo

Pogledajte aftermovie i galeriju slika

  • Mixmag Adria
  • 15 November 2018
Future Sound Of Zagreb rasplesao puni Boogaloo

FUTURE SOUND OF ZAGREB je prošle subote, 10. studenog, pred prepunim zagrebačkim Boogaloom opravdao svoju titulu najvećeg, najpoznatijeg i najdugovječnijeg klupskog festivala elektronske glazbe. Već 19 godina gradi i učvršćuje svoj status uz jedinstveni glazbeni događaj koji svake godine, na jednom mjestu okuplja najnovije i najkvalitetnije domaće i strane DJeve.

Rejveri su tako mogli uživati u varijacijama techno, electro, house, bass, deep, tech, progressive, psy i trance vibracija koje su prodirale kroz 3 tematski pažljivo selektirana floora. Ovogodišnji FSOZ spektakl ujedno je ugostio i slovensku zvijezdu UMEKA koji je po prvi put u Hrvatskoj za 25-obljetnicu svoje karijere, izveo dvostruki set kao Zeta Reticula na electro flooru i kao svima znani techno kralj Umek na glavnom flooru, a u oba je slučaja oduševio i rasplesao zagrebačku masu.

Floorove je uzdrmalo i 30 domaćih crème de la crème DJeva kao što su: Aerial Tribe, Andologic, Branos, Cet, F.O.R.M., Fabian Jakopetz, Ivan Komlinović, Jock, Lunar, Dawn, Marythmetic, Matya, N-TER, PEZNT, Psilocybian, Senno, Shipe, Sin, Slavin Balen, Slicer & Dic3r, Stevo, Sthekerson, Teo Zver, Tom Bug, Toxic, Twisted Twins, Xed i Yakka.

Nakon 14 sati urbane glazbe koja je ispunila srca mnogih rejvera, radujemo se i sljedećem FSOZ 2019. izdanju kada će se slaviti okruglih 20 godina postojanja. Aftermovie pogledajte u nastavku, a galeriju slika možete pronaći ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...