Search Menu
Home Novosti Menu

Fyre Festival modeli dobit će sudski poziv zbog promotivnih plaćanja

Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber...

  • Mixmag Adria
  • 29 January 2019
Fyre Festival modeli dobit će sudski poziv zbog promotivnih plaćanja

Sigurno ste već čuli za Fyre Festival fijasko, ako ništa drugo, mi smo ga pratili od samog početka, pa do neizbježnog zatvaranja osnivača Billy McFarlanda u zatvor te filma na Netflixu kojeg morate pogledati.

Sada, agencije za modeliranje koje predstavljaju Bellu Hadid, Emily Ratajkowski i Hailey Bieber (Hailey Baldwin) - zvijezde zloglasnog promotivnog videa Fyre festivala - navodno su pozvane da otkriju detalje oko plaćanja koje su primili od Fyre Media i organizatora festivala.

Među modelima s pozivom na sud je i Kendall Jenner, koju je Fyre Media platio 250 tisuća dolara kako bi objavila jedan Instagram post o festivalu. Jenner, koja je u postu navela kako će na festivalu nastupiti G.O.O.D. Music, uklonila je sve povezane postove na tu temu; glavna tvrdnja bila je da Jenner nikada nije navela da je plaćena za promicanje festivala.

Gregory Messer, upravitelj Fyreovih stečajnih postupaka u potrazi za više uvida u neuspjeh festivala i McFarlandovo loše planiranje, vjerojatno će biti u pripremi. Uz modele, Messer planira i subpoene s više agencija za talente, uključujući Paradigm i Jerry Media

Loading...
Loading...