Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Glazbena prošlost, sadašnjost i budućnost Manchestera istražene u novom filmu

'Manchester Keeps on Dancing'

  • Mixmag Adria
  • 9 October 2017
Glazbena prošlost, sadašnjost i budućnost Manchestera istražene u novom filmu

Novi dokumenarac istražuje bogato glazbeno naslijeđe Manchestera - od eksplozije acid housea do njegove trenutne scene. 'Manchester Keeps on Dancing' imat će premijeru na Doc & Roll Film festivalu u Dalstonu, u Londonu, 4. studenog/novembra.

Film potpisuje madridski redatelj Javi Senz, a sadržavat će nikad prije viđenu arhivsku snimku iz Haciende, koju je snimio sam vlasnik Anthony Wilson, kao i nove intervjue sa Seth Troxlerom, Carl Craigom, Heidi, Laurent Garnierom, Greg Wilsonom, Andrew Weatherfallom i Mike Pickeringom.

'Manchester Keeps on Dancing' prati bogat glazbeni put grada od trenutka kada su house i acid house glazba stigle u grad 80-ih godna, pa do današnje scene, zaustavljajući se putem u Haciendi i Warehouse Projectu.

"Oduvijek sam bio fasciniran poviješću kulture koju sam toliko volio, a osobito kako se prenosila na različite generacije, gurajući tako sve naprijed, a ovaj film uspijeva povezati puno točkica na vrlo poseban način.", rekao je Krysko, rezident Warehouse Projecta.

Premijera Manchester Keeps on Dancing filma biti će 4. studenog/novembra u Rio Cinema u Dalstonu, u Londonu.

Load the next article...
Loading...
Loading...