Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Gorillaz organiziraju globalni party slušanja albuma 'Humanz' preko aplikacije umjetne stvarnosti

Slušat će se s više od 500 lokacija

  • Mixmag Adria
  • 17 April 2017
Gorillaz organiziraju globalni party slušanja  albuma 'Humanz' preko aplikacije umjetne stvarnosti

Kako se datum izlaska albuma 'Humanz' bliži, Gorillaz nastavljaju s promocijom. Ovog puta u formi globalnog partyja slušanja preko njihove aplikacije s umjetnom stvarnošću.

Tehnologija aplikacije ima sposobnost prelaziti preko prizora poput onih viđenih u novim videima benda, dok korisnik gleda kroz kameru na svom mobitelu. Globalni party slušanja održat će se u aplikaciji, na dan izlaska albuma, 28. travnja/aprila.

"Fanovi će biti pozvani preko aplikacije - na Humanz House Party, ekskluzivni event slušanja diljem svijeta, na kojem će fanovi imati priliku čuti cijeli album po prvi put. The Humanz House Party će biti najveće geo tagetirano iskustvo slušanja, koje će spojiti ljude s više od 500 lokacija.", stoji u objavi za medije.

Globalni party slušanja je posljednja u nizu vijesti koje dolaze od Gorillaza, uključujući i kako Damon Albarn ima viśe od 40 završenih traka koje nisu dospjele na novi materijal, crtani film od 10 epizoda, ali i četiri visokoprofilirana remiksa singlova s albuma, koji su već izašli.

Pogledajte trailer za Gorillaz aplikaciju ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...