Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Gospodar mračnog techna na petak 13. u Boogaloo klubu

Premijerno u Zagrebu

  • Mixmag Adria
  • 12 October 2017
Gospodar mračnog techna na petak 13. u Boogaloo klubu

Future Scope nakon uspješnog otvaranja sezone s Umekom u zagrebačkom Boogaloo klubu, nastavlja s gostovanjima jakih svjetskih DJ-eva pa je tako sljedeći gost gospodar dubokog i mračnog techna Alan Fitzpatrick, koji će se, u petak, 13. listopada, premijerno predstaviti zagrebačkoj publici.

Alan Fitzpatrick je ozbiljan svjetski ugled stekao radom za popularnu etiketu Drumcode , gdje je razvio sposobnost kombiniranja različitih stilova u svojoj produkciji. Izdanja kao što su 'Skeksis', 'Always Something For Nothing', 'For An Endless Night' i 'Prometheus' najbolji su pokazatelji Alanove vještine za stvaranje univerzalnih popularnih techno traka koje uvijek uspostavljaju kontakt s raznolikom publikom.

Ovakva produkcija i pozitivne reakcije otvorile su mu put do popularnih klubova širom svijeta, pa je tako postao i rezident kultnog kluba Fabric, gdje je proveo puno noći, a 2016. je izdao i svoj prvi mix album, Fabric 87. Treba napomenuti i da je njegov set iz 2011. godine, za BBC Radio 1 Essential Mix naišao na odobravanje, kako od starih, tako i od novih fanova.

Fitzpatrick će nastupiti na velikom flooru Boogaloo kluba, gdje će mu podršku dati i Damir Hoffman, predstavnik slovenske techno scene te osnivač i resident Reload serijala evenata. Njima će se pridružiti i domaći predstavnici Shipe i Teo Zver, dok na drugi, manji floor, u goste dolazi predstavnik riječkog kluba Crkva – Life4Funk kojemu će društvo praviti Matya.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn dostupne su na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68 od 11-15h) kao i u online sustavima Entrio i Eventim te njihovim pretprodajnim mjestima.

Ujutro nakon završetka programa u Boogaloo klubu, svi posjetitelji su pozvani na službeni Future Scope after party u klubu Aquarius gdje će nastupati Life4Funk, Mary i Čx.

Više informacija potražite na Future Scope i Boogaloo Zagreb Facebook stranicama, kao i u službenom Facebook eventu.

Mixmag Adria vam poklanja 2x1 ulaznicu za ovaj event. Sve što trebate napraviti je kliknuti share na ovu objavu s Mixmag Facebook stranice te u komentaru ispod objave linkati neku od traka Alana Fitzpatricka. Dva komentara koja prikupe najviše lajkova dobivaju ulaznicu. Dobitnike ćemo proglasiti u petak, 13. listopada u 15h. Sretno na petak 13!!!

Load the next article...
Loading...
Loading...