Search Menu
Home Novosti Menu
Dodaci

Gran Turismo Sport je vizualno privlačna igra s oduševljavajućim soundtrackom

Upalite motor

  • Mixmag Adria
  • 31 October 2017
Gran Turismo Sport je vizualno privlačna igra s oduševljavajućim soundtrackom

Svatko tko je odrastao uz Playstation znat će što je Gran Turismo.

Sonyeva uzdanica jedna je od najomiljenijih svjetskih simulacija vožnje za mnoge generacije, a posljednje izdanje Gran Turismo Sport upravo je izašlo na Playstationu 4.

Do sada je GT: Sport jedna od vizualno najprivlačnijih igrica. Ogromne mape, pejzaži i lokacije, jednostavno su prekrasne na 4k ekranu te pokazuju koliko daleko grafika konzola i igrice nove generacije mogu ići. Iako možda ne čista kao kod Forza Motorsport 7, nema sumnje u fantastičnu grafiku.

Arcade mod je najbolji, kako bi dobili najbolji osjećaj za igru i kako bi testirali što više novih automobila i traka. Započinjete sa standardnim Ford Focusom i Hyundai automobilima, no ovo vam daje inicijalni osjećaj za manevriranje, kontrolu i kretanje u igri. Ukratko, nije lako. Ne radi se o standardnoj trkaćoj igri.

Naglasak je stavljen na činjenicu da je ovo više simulacija, nego igra koju ćete igrati s prijateljima uz smijeh. Iako to možete raditi. Gran Turismo Sport stavlja fokus na što realističnije iskustvo, no to je nešto što je uvijek bilo slučaj s GT-om. Nije toliko ekspanzivno kao izdanja do sada i fali mu nekoliko stvari koje rivalske igre imaju, no Gran Turismo Sport je fantastičan početak nevjerojatne serije igara.

No, o ovoj igri ne možemo govoriti, a da ne spomenemo soundtrack. Gran Turismo je oduvijek imao briljantne zvukove, a ovogodišnji je soundtrack savršen za vožnju planinama i obalom. Tu je ambijentalna selekcija, neki bučni drum 'n' bass te electronica koja izvrsno radi uz igru.

Fanovi GT-a bit će zadovoljni s Gran Turismo Sport, a nema sumnje da će nove igrače privući izazov učenja vožnje na najboljem simulatoru.

Više informacija o Gran Turismo Sport možete pronaći ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...