Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

GTA predstavlja novi klub s Black Madonna, Solomun, Dixon i Tale Of Us rezidencijama

Nova online plesna destinacija

  • Mixmag Adria
  • 28 June 2018
GTA predstavlja novi klub s Black Madonna, Solomun, Dixon i Tale Of Us rezidencijama

U svibnju su počeli cirkulirati misteriozni letci, zbog kojih se činilo da se radi o raveu u Los Santosu, izmišljenom gradu iz video igrice 'Grand Theft Auto' koji sliči Los Angelesu.

Black Madonna je podijelila letak na Twitteru bez ikakvog konteksta, ostavljajući iza toga mnoga pitanja o kakvoj bi se suradnji tu moglo raditi. Letak jednostavno navodi imena Solomuna, Tale Of Usa, Dixona i The Black Madonne, s riječima "Los Santos" i "Ljeto 2018.". Radi li se ovdje o turneji? Događaju? Je li možda riječ o novoj radio stanici u video igrici?

Bilo je objavljeno da letci aludiraju na novi online update GTA igrice s kojim će biti dodan novi noćni klub u izmišljenom gradu Los Santos, tako da će igrači moći gledati animiranu verziju ovih vječnih underground zvijezda kroz performanse koji odgovaraju njihovim glazbenim sličnostima.

Igrači će također imati priliku kupiti sam noćni klub i voditi ga od "namještanja, dizajniranja, biranja osoblja do promocije" kako bi osigurali da klub postane najpopularnija zabavna destinacija Los Santosa te kako bi bili sigurni da DJ-evi mogu izbaciti epske setove za tvoj popunjeni klub. Uskoro dolaze detalji ove nadogradnje.

U nastavku možete pogledati teaser za novi update Grand Theft Auta.

Prošle godine je Mixmag kompilirao 20 najboljih traka koje će zauvijek krasiti 'Grand Theft Auto' video igricu, a ovdje ih možete poslušati.

Load the next article...
Loading...
Loading...