Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Guy Mantzur nominiran za najboljeg progressive house artista

Slušamo ga 4. kolovoza na Adriatic Perception Festivalu

  • Mixmag Adria
  • 18 July 2018
Guy Mantzur nominiran za najboljeg progressive house artista

Osnovao ih je renomirani promotor Ibize, Jose Pascual te DJ, producent i vlasnik labela, Lenny Krarup. DJ Awards su neprofitne nagrade elektronske glazbe i postoje već 20 godina, od 1998.

DJ Awards slave scenu elektronske glazbe i teže prepoznavanju DJ-eva i individualaca koji su izvršili velik utjecaj na svjetsku elektronsku glazbu. Svake godine se održavaju na Ibizi krajem sezone te su zadržale isti koncept od početka.

Fundamentalna filozofija nije natjecanje jer se radi o formi umjetnosti koja je potpuno subjektivna, pa tako i nema najboljih. Misija DJ Awards je da rasvijetli koji su ključni talenti u industriji plesne glazbe.

Jedan od tih ljudi je svakako Guy Mantzur, koji je ove godine nominiran za najboljeg prog artista, našavši se u društvu s Guy J-em, Hernanom Cattaneom, Henry Saizom, Nick Warrenom, John Digweedom i još nekoliko njih.

Najpozitivnija stvar u cijeloj priči je što nam upravo Guy Mantzur dolazi u goste, i to na Adriatic Perception Festival na Ušću Neretve, gdje će se uz Rob Hesa te samu kremu regionalne scene elektronske glazbe posvetiti mijenjanju percepcije posjetiteljima najjužnijeg hrvatskog festivala elektronske glazbe.

Ulaznice za Adriatic Perception Festival možete nabaviti preko Ticketshop.hr


Loading...
Loading...