Search Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Halamoye Dance Festival u Sloveniji priprema svoje treće izdanje

Saznaj što skriva elektronska dolina Soče, u gradu Tolmin od 24. do 26. augusta/kolovoza

  • Mixmag Adria
  • 15 August 2018
Halamoye Dance Festival u Sloveniji priprema svoje treće izdanje

Negdje na ovoj planeti, unutar Europe, u zemlji zvanoj Slovenija, majka priroda stvorila je jedan od najljepših pejzaža spomenute regije. Takozvana dolina Soča u gradu Tolmin, mjesto je gdje se krije idilični elektronički raj u sklopu botique Halamoye Dance festivala. Festival je radi svoje bogate ponude prepoznat kao festival s jednim od najvećih potencijala unutar Slovenije i regije. Održava se treću godinu zaredom, uz dvije rijeke, tijekom tri dana, unutar četiri zone s 50 DJ-eva, u periodu od 24. do 26. kolovoza/augusta, s početkom u 16:00 h i nedjeljnim završetkom u 20:00 h.

Na Lineupu se vrti sve od domaćih slovenskih artista, preko regionalnih s područja Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Albanije, Makedonije, Crne Gore, ali seže i do Rumunjske, Bugarske, Austrije, Mađarske sve do Ibize. Glazbeni program najprije se temeljiio na houseu, ali dolini su se pridružili i ostali elektronski žanrovi, od techna, disca, funka i drum'n'bassa do svih ostalih sorti sačinjenih od čvrstih bitova unutar četiri plesne zone.

U novu dimenziju odvesti će te 50 DJ-eva, a samo neki od njih su: Marko Nastić, Alex Kenji, PEZNT - koje ste zasigurno imali prilike ćuti na domaćoj house sceni, BluBird, DJ Dave Manali, Eliaz, Max Sebastien, Saturday Simon, LAB Doctors, BASTIANO Balearic, Nikashy, R.Bade i mnogi drugi.

Kako biste intezivirali svoja osjetila i tijekom dana, pripremljene su dnevne aktivnosti kao što su beach partiji, indijanske borbe, vodene aktivnosti, večernje euforije, afteri do kasnih jutarnjih sati i mnoštvo drugih zabavnih elemenata. Kada se odlučite odmoriti, tu je i kamp zona koja je besplatna za posjetitelje festivala.

Halamoye Dance Festival jedini je u regiji koji u svom začetku sadrži nevjerojatnu priču o živopisnoj lokaciji u dolini Soče. Priča nalaže kako je ovom dolinom harao indijanski sveti duh Halamoye koji je bio zaštitnik prirode, glazbe i plesa. Oživljen je 2016. godine kada je plesno pleme Halamoye postavilo svoj bazni kamen i započelo putovanje u novu dimneziju. Svoju energiju crpi iz prirode, a počiva na rukama drveća, ispod plavog neba prekrivenog milijunima zvijezda. Sve ovo sa svrhom da na jednome mjestu okupi zaljubljenike u dobru elektroničku glazbu, koji žele provesti blaženi odmor pun pozitivne energije u internacionalnom zajedništvu.

Cijena jednodnevne karte je 18 , a festivalska karta može se kupiti za 25 €. Online prodajna mjesta su:

Load the next article
Loading...
Loading...