Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Hannah Wants je najavila svoj novi label i to će upriličiti lansiranjem partyja

Izbaciti će etiketu s 'Close To You' trakom 12. oktobra/rujna

  • Mixmag Adria
  • 11 September 2018
Hannah Wants je najavila svoj novi label i to će upriličiti lansiranjem partyja

Novi label koji će izbaciti Hannah Wants ove jeseni, sadržavati će njezina vlastita izdanja, pored popisa već afirmiranih, ali i novih umjetnika.

Label će biti pokrenut s Hannahinom ‘Close To You’ trakom 12. oktobra/listopada i s ‘You Keep Comin’’ izdanjem koje će biti objavljeno nešto kasnije. Ostali umjetnici s house i bass scene izdavati će nakon nje.

Kako bi proslavila lansiranje labela, Hannah i gosti će nastupati na lokaciji koja će tek biti najavljena na području istočnog Londona, 27. septembra/rujna. Party će se održati od 21:00 h do 02:00 h s ograničenim popisom gostiju.

O labelu, Hannah je izjavila: "Voditi diskografsku kuću je nešto što sam oduvijek željela postići, ali veliki sam vjernik u to da se stvari odvijaju u pravo vrijeme. Sada se čini kao pravo vrijeme."

Klikni ovdje kako bi rezervirao mjesto za nadolazeći događaj.

Također prenosimo kako je prošloga tjedna Hannah izjavila da je imala borbu s rakom dojke, nakon što su joj ga dijagnosticirali prije 18 mjeseci.

Umjetnica iz UK-a govori o udarcu koji joj je promjenio život kada je saznala za dijagnozu koja ju je ujedno potaknula da iz korijena promjeni svoj životni stil i da se okrene "puno više spiritualnoj putanji".

Također je smanjila svoje radno opterećenje i uzela više vremena za odmor.

Hannah je izjavila: "Dok sam fokusirana na svoj posao, osjećam da je važno istaknuti kako je stres jedan od, ukoliko ne i glavni razlog ove bolesti i da se glazbena industriija 100 % jeb* s tvojim mentalnim zdravljem što naravno igra dio uloge s jednim od hidrokortizonskih hormonalnih razina..."

U nastavku pročitajte izjave koje je objavila sa svojeg Instagram profila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

*SWIPE RIGHT* Pt. 2

Objavu dijeli Hannah Wants (@hannah_wants)

Load the next article...
Loading...
Loading...