Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Hod po žici s Mixmagom u Dubrovniku...

...i prelijevanje žanrova

  • Mixmag Adria
  • 12 June 2018
Hod po žici s Mixmagom u Dubrovniku...

Iako žica ako po njoj hodate mora biti zategnuta, mi ipak volimo opuštenije varijante. Ipak, nema labavo!

Zato smo u dubrovačke Lazarete, 16. lipnja/juna u goste pozvali majstora progresivnih beatova i jednog od najboljih regionalnih progressive house producenata - AudioStorma. Njegova izdanja za respektabilne etikete kao što su Movement, Bonzai Progressive, Balkan Connection, Lowbit, Stripped i mnoge druge redovito ste mogli vidjeti u našim Novim izdanjima koja izlaze svako 10 dana, a slušati ste ga mogli diljem regije, bilo na festivalima kao što su Exit, Sea Dance, Adriatic Perception i drugima, bilo na raznim partyjima.

Njegove produkcije u svojim setovima diljem svijeta puštaju Hernan Cattaneo, Nick Warren, Guy J, Darin Epsilon i mnoge druge face progresivnog žanra, s kojima je AudioStorm dijelio deckove.

Njemu će se u Lazaretima pridružiti Jolly Joke, čovjek koji već dugi niz godina njeguje svoj energičan stil puštanja glazbe i koji stoji iza Adriatic Perception Festivala. Nedavno je pokrenuo novi alias, Josh Atman, s kojim se više okrenuo blažem izričaju, no u Lazaretima ga ovog puta slušamo kao Jollya.

Tu je i Matt Butt. Od punkera do tehničara, Casablanca ga je obratila. Matt Butt setove posvećuje prijateljima, a trake nagurava poput leda u mojito. Svi koji su ga slušali znaju da uvijek pomete.

No, događa li vam se da se ponekad jednostavno izgubite u svojim mislima? Riječ je o transu. Svaka osoba u trans uđe barem desetak puta dnevno. Transom možemo nazvati trenutak u kojem se osoba bavi svojim unutrašnjim događajima, te ne pridaje važnost svojoj okolini odnosno vanjskom svijetu.

Ovaj multižanrovski trio vodi vas na putovanje glazbenim spektrom od techna, preko tech-housea do progresivnih beatova.

Hod po žici nikad nije bio ovako bezopasan, a istovremeno uzbudljiv!

Vidimo se u subotu u Lazaretima!

Za Wire walk w. Mixmag event možete osvojiti i 2x2 ulaznice. Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici, napisati ime osobe koju biste poveli sa sobom i razlog zašto baš nju / njega. Dobitnike ćemo proglasiti u subotu u podne. Bira ih AudioStorm.

Load the next article...
Loading...
Loading...