Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Hollywoodski glumac uzeo si je za pravo prekinuti set Madam X

Ostavi to profesionalcima, James

  • Mixmag Adria
  • 16 January 2018
Hollywoodski glumac uzeo si je za pravo prekinuti set Madam X

Holy Ship, godišnji tulum elektroničke glazbe na moru ugošćuje mnoštvo artista svih žanrova svakim isplovljavanjem. Za njegovo 11 isplovljavanje, The Black Madonna, Denis Sulta i Madam X su bili pozvani na program.

Tijekom očekivanog seta Madam X koji se održao posljednjeg dana u petak 12. januara, UK zvijezda je smještena između setova umjetnika 4B i GLADPVCK na "hip hop" lineupu. Bez obzira na naziv floora, Madam X je puštala svoje zvukove - grime, drum & bass, techno i asortiman dobro prihvaćenih UK zvukova na punom flooru.

Negdje tijekom seta, nepozvani gost po imenu James Earl, uhvatio je mikrofon i smanjio zvuk da izjavi: "Što je ovo sranje? Što se dogodilo mojoj hip hop sobi, gdje je moj trap?" Brzo su ga izviždali s pozornice zbog njegovog neželjenog mišljenja, a Madam X je nastavila, komentirajući događaj kasnije na Twitteru i Instagramu.

"Za seronju koji je osjetio potrebu da dođe na moj set, uhvati mikrofon i popljuje moju glazbu zato što nije bila "dovoljno hip-hop "- možeš odj***", napisala je. "Nisam odgovorna za nekonzistentno programiranje. Iako sam bila postavljena na "hip hop" pozornicu, uvijek ću raditi kako ja radim i svirat ono što ja sviram. Nikada u svim svojim godinama DJinga nisam doživjela takvo neukusno i otrcano ponašanje. Želim samo pozitivna vibracije kada puštam glazbu. "

Brza provjera službenog lineupa Holy Shipa potvrđuje da James Earl nije bio artist ili DJ koji je svirao na brodu ili na flooru na kojem je bila organiziran "hip hop" party. Earl je naveden na online filmskoj bazi IMDB kao glumac s nastupima na emisijama poput glazbene sitcom serije Glee, Scream Queens i maloj ulozi u filmu iz 2009. o muškim "cheerleader" navijačima imena Fired Up!

Loading...
Loading...