Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hrvatska DJ-ica Tekitoka nastupa na respektabilnom Rampage festivalu u Belgiji

A zagrebačka publika ju uskoro može poslušati u Depou

  • Mixmag Adria
  • 12 March 2019
Hrvatska DJ-ica Tekitoka nastupa na respektabilnom Rampage festivalu u Belgiji

Tekitoka je karijeru počela 2012. godine. Članica je kolektiva LED (Lokalna Elektronička Defenziva) iz Karlovca i najstarijeg drum'n'bass kolektiva u Hrvatskoj Dirty Beatz.

Njezin doprinos domaćoj sceni je ogroman. Jedna je od organizatora prve hrvatske DNBKonfernecije, a u pitanju je projekt koji spaja sve hrvatske d'n'b producente, DJ-eve i promotore s ciljem promicanja drum'n'bass kulture u Hrvatskoj. Hrvatsku, kao i regiju prošla je je uzduž i poprijeko, Iza sebe ima nastupe na najvećem bass festivalu na našim prostorima – Outlook Festivalu, kao i jednom od najdugovječnijih hrvatskih festivala– Seasplash Festivalu, te jednom od najstarijih drum & bass festivala u ovom dijelu Europe “Broken Balkanz” koji se održava u Bugarskoj. Apsolutni je zaljubljenik u neopisivu energiju koja proizlazi iz drum & bass glazbe pa od nje očekujte setove nabijene ogromnom količinom istog.

Krajem ovog mjeseca Tekitoka nastupa na respektabilnom Rampage festivalu u belgijskom Antwerpu, kao jedina predstavnica D’N’B scene iz Hrvatske, o čemu nam je nešto više sama rekla:

"Rampage je jedan od najvećih drum&bass i dubstep festivala na svijetu koji dnevno posjeti 15 tisuća zaljubljenika u taj zvuk. Malo je reći da je san nastupati na takvom eventu. Ali i snovi se ponekad ostvaruju, očito. Moj je. Neizmjerna zahvalnost i još neizmjernije uzbuđenje mi kola tijelom otkad sam saznala da ću se popeti na taj stage i imati mogućnost prenijeti dio svoje energije tisućama ljudi koji će 29.03. posjetiti Antwerps Sportpaleis."

Da ne bi sve ostalo u nekoj dalekoj Belgiji, Tekitoka i Dirty Beatz pripremaju odličan dnb tulum u zagrebačkom Depou.

Organizatori rade "nezaobilazni rođendanski drum&bass party u klubu Depo" 16. ožujka, a za tu jedinstvenu priliku iz Engleske im stiže talentirana producentica i DJ-ica Kyrist, djevojka koja se munjevitom brzinom istaknula svojim vještinama kako u studiju tako i za DJ pultom.

Nakon mnoštva stranih gostiju u njihovoj režiji, Dirty Beatz izražaju zadovoljstvo da će po prvi puta ugostiti jednu svjetski poznatu drum&bass damu.

Osim glavne gošće, večer će upotpuniti Dirty Beatz rezidenti Leeks, Kodin, Tekitoka, Kula i Matz.

Dirty Beatz vas poziva da se "dobro pripremite za naš rođendan i najprljaviju čagicu u gradu Zagrebu, jer jednom se slavi 17 godina!"

Sretno im!

Loading...
Loading...