Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Hrvatsku očekuje bogata veljača ispunjena nastupima triju legendi

Jeste li spremni za poduku majstora zanata?

  • Mixmag Adria
  • 17 January 2018
Hrvatsku očekuje bogata veljača ispunjena nastupima triju legendi

Svako malo poželimo poslušati neke od legendi, pionira ove glazbe koju toliko volimo. I svako malo nam se ta želja ostvari, što se regije tiče, pogotovo tijekom ljetne sezone gdje dolaze neke od najaktualnijih zvijezda ali i spomenuti pioniri.

Ono što se rjeđe događa jest da da imamo priliku poslušati čak troje legendarnih DJ-eva i inovatora u istom mjesecu. Dobrim dijelom zahvaljujući karnevalskoj veljači.

Pa krenimo redom, po datumu održavanja događaja. Prvi je ni manje ni više, jedan od Belleville trojca, Kevin Saunderson, s kojim smo nedavno imali i čast napraviti čak dva ekskluzivna intervjua koje možete pročitati ovdje i ovdje.

Kevin će nastupiti na Carnival DJ Session događaju koji će se održati na Ex port Delta u Rijeci 3. velječe. Uz glavnog gosta koji između ostalog stoji iza imena Inner City te izdavačke kuće KMS Records, nastupit će i niz kvalitetnih domaćih imena. Među njima su Adoo & Poco Loco, PEZNT, Mark Ash, Fryer i Dino Jukić.

Sljedeći događaj uključuje legendu house glazbe, Terrence Parkera.

Splitski karneval & Moondance Festival 13. veljače predstavljaju Love Carnival Rave 2018 u sklopu kojega organiziraju gostovanje američkog house heroja Terrence Parkera, jednog od najvještijih detroitskih DJ-eva, i njegove pratilje Merachke. Terrence će nastupiti na službenom afteru Love Rave Carnivala koji će se održati u splitskom klubu Central, a uz Merachke nastupit će i Pero FullHouse. Na Riva stageu neposredno prije službenog aftera nastupit će i dalmatinske snage DJ Jock, Edy C. i Marul.

Zadnje, ali ne najmanje bitno gostovanje je ono zagrebačkog favorita - Jeff Millsa. 24. veljače održat će se popularna techno & tech house večer Future Scope čiji su se organizatori pobrinuli dovesti istinsku legendu techna, virtuoznog umjetnika koji je redefiniriao suvremenu glazbu i umjetnost i dao oblik ranoj formi Detroit techna u Underground Resistancu. Uz glavnu zvijezdu na velikom flooru vrte F.O.R.M. live! i Shipe, dok će na malom flooru ekipu zabavljat Mary i Matya.

Load the next article...
Loading...
Loading...