Menu
Home Novosti Menu
Radio

I ovog petka slušamo Contrast Radio

Pretposljednja emisija s Yeshovim osvrtom na najsvježija izdanja

  • Mixmag Adria I Foto: Yesh Promo
  • 21 June 2019
I ovog petka slušamo Contrast Radio

Ovog petka na rasporedu je pretposljednja emisija Contrast Radija u ovoj, inače 3. sezoni emitiranja. Bez posebnih gostiju, Yesh će ovaj proletjeti kroz najsvježija izdanja koja su mu sletila u inbox, od Moodymanovog Sinner EP-a, do nadolazećeg albuma Girls Of The Internet, ali i najsvježijeg Nu:Toneovog remixa legendarnog Barrington Levya za Hospital Records.

Ide i najava ovogodišnjeg Tabor Film Festivala s bogatim lineupom kroz 4 dana, od kojih možemo istaknuti gostovanja Dub FX-a, Fujiya & Miyagi te novog projekta ekipe iz Darkwood Duba pod nazivom Bella Technika. Naravno upadi su kao i uvijek jedan od bonusa slušanja stojedinice i Contrast Radija petkom navečer, a bit će ih i ovaj put za TFF.

Yesh je prije koji tjedan gostovao u Top DJ Roomu te tom prilikom snimio dvosatni mix prepun svježih stvari koji će također emitirati večeras. Očekujte plovidbu kroz house, electro, acid, breaks i sl.

I ovog petka tu je rubrika "Mixmag Adria Pick of the Week", a ovotjedni odabir je "First Impression", zagrebačkog producenta sa slovenskom adresom Dantea Benamija. Stvar se nalazi na njegovom prvom albumu "The Greatest Story Never Told", koji je na našim stranicama predstavljen kao Esencijalno izdanje, na koje vrijedi obratiti pozornost.

Contrast Radio emisija je posvećena klupskoj glazbi koja se već 3. sezonu emitira svakog petka u terminu od 21-00h na Radiju 101. Uređuje je i vodi DJ Yesh koji iza sebe ima više od 15 godina iskustva u ulozi DJ-a, ali i organizatora klupskih evenata te 8 godina radijskog iskustva.

Prošlotjedni CREM by Roots In Session dostupan je u nastavku.

Starije snimke CREM mixeva te prošlih emisija naravno na Yeshevom SoundCloudu.

Prikopčaj se na 101 od 21!

Load the next article
Loading...
Loading...