Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Instagram od sada dopušta korisnicima soundtrack Storiese uz tisuće licenciranih pjesama

Novi način za dijeljenje i otkrivanje glazbe

  • Mixmag Adria
  • 29 June 2018
Instagram od sada dopušta korisnicima soundtrack Storiese uz tisuće licenciranih pjesama

Instagram je službeno najavio novo svojstvo koje dopušta korisnicima dodavanje glazbe na njihovim storijima iz baze podataka sa nekoliko tisuća pjesama.

Ovo je proizvod najveće licencirane suradnje između Instagrama i tri velebna labela kao što su Sony, Warner i Universal. Nakon testiranja nove funkcije prošloga mjeseca kroz manju selekciju Instagramovih korisnika, današnja nova najava omogučava ovu opciju dostupnom za sve iOS korisnike, a za korisnike Androida će se uskoro omogučiti.

Tvrtka je u priopćenju za javnost objasnila novo svojstvo: "Prilikom dodira da dodate naljepnicu na fotografiju ili video u Storiese sada ćete vidjeti ikonu za glazbu. Dodirnite na nju kako bi otvorili bazu od nekoliko tisuća pjesama - možete pretražiti specifičnu pjesmu, pretraživati prema raspoloženju, prema žanru ili prema popularnosti, zatim pritisnete play gumb kako biste ju preslušali prije objavljivanja. Kada ste odabrali svoju pjesmu, možete ju premotati kako bi izabrala točan dio pjesme koji odgovara vašem Storyju.

Instagram je objasnio i što će korisnici vidjeti prilikom pregledavanja Storiesa: "Kada vaši prijatelji gledaju vaš Story, čuti će pjesmu kako svira kao kada gledaju vašu sliku ili video. Također će vidjeti sticker koji prikazuje ime pjesme i autora."

U ostalim Instagram povezanim vijestima, popularna aplikacija je priznala da Instagram Storiesi imaju 400 milijuna dnevnih korisnika, kao i jedan bilijun mjesečnih korisnika na samoj aplikacij.

Load the next article...
Loading...
Loading...