Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Iskonska potreba za razbijanjem - Odiseja u svemiru vinila 2018.

Poput kostiju u Kubrickovom filmu "Odiseja u svemiru", gramofon Crosley Cruiser je smrskan javno pred kamerama!

  • Mixmag Adria
  • 12 May 2018
Iskonska potreba za razbijanjem - Odiseja u svemiru vinila 2018.

Iskonski poriv za razbijanjem primijenjen je na gramofonu Crosley Cruiser 10. svibnja 2018. Zvuči neopravdano, zar ne? No, Cruiser je osuđenik vinilne renesanse koji je svoje grijehe protiv vinila platio javnim pogubljenjem, a primjer je svim ostalim proizvođačima da ljubitelji gramofonskih ploča nisu naivci kojima se može uvaliti bilo kakvo smeće.

Kupili ste nove singlice i želite uživati u njihovom predivnom zvuku? Gramofon Crosley Cruiser će vam priuštiti da se žljebovi otisnuti na vašoj omiljenoj ploči ubrzo pretvore u oranice. Cruiser bi svoju primjenu možda vrlo brzo pronašao u lokalnoj poljoprivrednoj zadruzi, no ne i u blizini vaše kolekcije kuju ste strastveno skupljali i skupo platili.

Iako ovo nije prvo javno pogubljenje gramofona, Jarrett New, voditelj emisije Vinyl Eyezz, odlučio je svojih sto tisuća sljedbenika počastiti spektaklom:
- Ako do sad niste gledali moju emisiju, vjerojatno se pitate zašto bi ljubitelj glazbe i zagovornik vinila uništio gramofon - objašnjava New i dodaje:
- Zato što je Cruiser smeće koje uništava ploče, pa će biti zabavno uništiti njega!

Opremljen bejzbolskom palicom, pajserom, macolom i ostalim alatom, Jarrett je pogubljenje odlučio obaviti u prostorijama tvrtke Rage, koja iznajmljuje prostorije svima koji žele izbaciti bijes na fizički način, a da pri tom ne štete civiliziranom svijetu. Kompanija Rage, omogućava i zaštitnu opremu i odjeću kako se pri pražnjenju negativne energije ne bi uprljali ili povrijedili.

Pogledajte video u cjelosti:

Load the next article...
Loading...
Loading...