Search Menu
Home Novosti Menu

Ja Rule planira novi glazbeni festival nakon Fyre fijaska u kojem je sudjelovao

Rađa li se nova prilika iz pepela Fyre Festivala?

  • Mixmag Adria
  • 18 February 2019
Ja Rule planira novi glazbeni festival nakon Fyre fijaska u kojem je sudjelovao

Baš kad ste pomislili da Fyre fest saga ne može otići dublje, pojavi se nova vijest.

Nakon što se suočenja s paparazzima na LAX-u, Ja Rule - jedan od glavnih igrača najpoznatijeg svjetskog festivalskog fijaska - rekao je da planira pokrenuti novi glazbeni festival pod nazivom Iconnic music fest. Naziv događaja potječe od njegovog novog poslovnog pothvata - Iconn aplikacije koja u suštini funkcionira na isti način kao i propala Fyre aplikacija koju je reper pokrenuo zajedno s trenutno zatvorenim Billy McFarlandom.

Po pitanju teme Fyre festivala, Ja Rule o tome ne govori. "Meni to nije smiješno, čovječe", rekao je. "To mi je srceparajuće. Bilo je to nešto za što sam stvarno, stvarno htio da bude posebno i nevjerojatno, a jednostavno nije ispalo tako. Ali, znate, usred kaosa postoji prilika. Dobio sam novu platformu Iconn ".

Na pitanje koliko je Iconn sličan izvornoj aplikaciji Fyre, Ja Rule nije nijekao sličnosti. "Slična je onome što je izvorna aplikacija bila, ali morate shvatiti da je nova aplikacija odvojena od festivala", istaknuo je.

Unatoč rastućoj popularnosti dokumentarnih filmova Fyre Festivala na Hulu i Netflix mrežama, Ja Rule tvrdi kako nije gledao nijednu od njih. "Vrlo su popularni, vrlo su popularni", kaže on. "Možda jednog dana. Živio sam tu situaciju, čovječe. Ne moram to gledati".

Prije nego što je odmah pojurio s osmijehom na licu, Ja Rule je završio susret na LAX-u govoreći: "[Fyre Fest] je najpoznatiji festival koji se nikada nije dogodio, pa imam planove za stvaranje Iconn glazbenog festivala. Ali niste to čuli od mene".

Pogledajte video u nastavku.

Loading...
Loading...