Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jackmaster: "Žao mi je zbog boli koje sam nanio i žao mi je što sam iznevjerio toliko ljudi"

Izrazio je žaljenje zbog svojeg ponašanja na festivalu u Bristolu prošle godine

  • Mixmag Adria
  • 30 May 2019
Jackmaster: "Žao mi je zbog boli koje sam nanio i žao mi je što sam iznevjerio toliko ljudi"

Jackmaster se prošle godine na Love Saves The Day festivalu u Bristolu ponašao potpuno neprimjereno kad je u backstageu pokušao zgrabiti i poljubiti nekoliko žena.

"Žao mi je zbog boli koje sam nanio i žao mi je što sam iznevjerio toliko ljudi." - rekao je na početku svojeg današnjeg Facebook posta.

"Tijekom 20 minutne epizode u vrlo aktivnom backstageu, zgrabio sam i pokušao poljubiti nekoliko žena dok sam bio intoksiciniran i van kontrole."

jackmaster kaže kako to nije izlika i kako ne zna kako je dopustio da se tako nešto dogodi. "Preuzimam potpunu odgovornost za svoje loše izbore tijekom te situacije i to shvaćam vrlo ozbiljno."

"Neki ljudi su me upitali gdje sam, a jednostavan odgovor je da sam morao uzeti produženo vrijeme za sebe kako bih radio na sebi i svojem mentalnom zdravlju. Bilo mi je bitno saznati kako sam se doveo u poziciju da sebe i druge dovodim u tako neugodne situacije."

Jackmaster je bio detaljan i opširan te obećao kako je incident shvatio vrlo ozbiljno i kako se nada pozitivnim promjenama.

Post u cijelosti pročitajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...