Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Jay Z producira neobjavljeni materijal Princea

Evo što sve znamo do sada...

  • Mixmag Adria
  • 12 May 2018
Jay Z producira neobjavljeni materijal Princea

Plodan umjetnik i poduzetnik Jay-Z najavio je da producira novi album koji se sastoji od neobjavljenog materijala Princea.

U planu za izdavanje 2019. godine, projekt će se sastojati isključivo od prethodno neobjavljene glazbe Princeovog trezora i inicijalno će se streamati putem Tidala ekskluzivno u trajanju od dva tjedna.

Najava dolazi nakon tužbe koju je 2016. podnio Princeov posjed protiv Jay-Z-ovog Roc Nationa nad Tidalovim ekskluzivnim streaming pravima Princeovog kataloga. Ta je tužba od tada riješena, a novi album službeno dolazi.

JAY-Z je govorio o projektu u priopćenju za tisak: "Naš jedini cilj je dijeliti Princeovu glazbu s njegovim fanovima kako je htio ... Nakon promišljenog i iskrenog razgovora s njim, izabrao je TIDAL kao svog partnera za "HITnRUN Phase One" i "HITnRUN Phase Two", a mi ćemo nastaviti poštivati Princeovo trajno nasljeđe i želje s ovom novom zbirkom. "

2017. Princeovi albumi potpisani za Warner Bros bili su dostupni na raznim platformama za streaming, uključujući Spotify i Apple Music. Nedavna pripćenja za javnost napominju da partnerstvo s Tidalom "ne uključuje bilo koji od Princeovog glazbenog kataloga koji je podložan prethodnim sporazumima s Warner Brothers Recordsom".

U siječnju 2018. Princeov posjed je objavio kako se još njegove glazbe miksa. Troy Carter, službeni savjetnik za prinčevu ostavštinu, opisao je glazbu kao "mind-blowing". Tada je u travnju izdana izvorna i prethodno nečuvena izvedba njegovog singla "Nothing Compares 2 U". Poslušajte ovdje.

Potražite dodatne informacije u vezi s nadolazećim Prince albumom Jay Z-a uskoro.

Load the next article...
Loading...
Loading...