Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Jerry Ropero na Zagreb Music Conference 2018.

Predavanje koje je trebao posjetiti svatko tko produkciju elektroničke glazbe doživljava ozbiljno

  • Mixmag Adria
  • 2 June 2018
Jerry Ropero na Zagreb Music Conference 2018.

Jerry Ropero, legendarni house producent, održao je predavanje u sklopu trećeg izdanja eventa ZMC- Zagreb Music Conference 1. lipnja u 19 sati.

Vintage Industrial Bar u Savskoj cesti još jednom je poslužio kao izvrsna lokacija za održavanje dvodnevne konferencije čiji su fokus bile edukativne radionice s idejom rješavanja konkretnih problema u stvaranju, distribuciji i plasmanu glazbe, bez obzira na žanrovske odrednice zvuka. Zagreb Music Conference je event otvorenih vrata i namijenjen je svima koji su zainteresirani za profesionalno ili amatersko sudjelovanje u svijetu glazbe.

Tijekom nekoliko sati Ropero je predstavio svoje stvaralaštvo, bogata iskustva i suradnje s najznačajnijim imenima u industriji, te odgovarao na pitanja iz publike. Na oduševljenje cijelog auditorija, producent španjolskog porijekla govorio je bez sustezanja i mistifikacije, a odgonetnuo je tajne koje bi mladim producentima mogle poslužiti da izbjegnu greške u pristupu industriji.

- Ne postoji zanimanje hitmejker, nego postoji zanimanje glazbenika, pjevača, producenta i tekstopisca - objasnio je Ropero i naglasio: - Stvarate li glazbu, nemojte se fokusirati da stvorite hit, već da stvorite što bolju glazbu, glazbu koja vama prirodno leži!

Gotovo dva sata Jerry je držao publiku u potpunoj tišini i gotovo bez daha, a s maksimalnim fokusom, racionalizirajući sve momente koji su njemu pomogli i odmogli u karijeri. Sve pohvale ZMCu za izvrsno organiziran događaj! Drugi dio eventa posjetite danas!

Load the next article...
Loading...
Loading...