Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

K-Hand dobila priznanje 'Prva dama Detroita', nakon čega stiže na Moondance!

Pridružuje se vrhunskom line-upu

  • Mixmag Adria
  • 24 May 2018
K-Hand dobila priznanje 'Prva dama Detroita', nakon čega stiže na Moondance!

Gradsko vijeće Detroita prepoznalo je i odlikovalo nekoliko artista za njihov doprinos elektronskoj glazbi. Oni su Jay Daniel, Kyle Hall te K-HAND, dama koju ovog ljeta slušamo kao jednu od headlinera na Moondance festivalu.

K-HAND, aka Kelli Hand primila je takozvanu Testimonial Resolution, biografski certifikat koji navodi sva postignuća osobe ili organizacije. Njezino osnivanje Acacia Records etikete, kao i njezino izdanje iz 1994 za Warp Records - 'Global Warming', neka su od njih.

Nagrada još spominje K-Hand kao "The First Lady Of Detroit" priznavajući njezinu ulogu techno pionira, kao i "njezine vještine u industriji kojom dominiraju muškarci".

Kyle Hall i Jay Daniel su pak dobili nagradu 'Spirit Of Detroit', koja prepoznaje "izvanredna postignuća" građana. Tu su nagradu prošle godine dobili Juan Atkins, Derrick May, Kevin Saunderson, Eddie Fowlkes i Hand.

"Techno i house glazba su integralni dio sjajne glazbene povijesti Detroita. Počašćen sam što mogu izraziti poštovanje ovim pionirima i prepoznati važan doprinos techna legendarnoj glazbenoj slici Detroita.", rekao je vijećnik Scott Benson.

Ovu damu slušamo na Moondance festivalu u Trogiru, koji će se ovog ljeta održati od 9. do 12. kolovoza/augusta, a uz K-Hand vrhunskom line-upu se kao headlineri pridružuju KiNK, Rodhad, Francesco Tristano, Monoloc, Jonas Kopp koji je oduševio prošle godine, Eduardo De La Calle, The Analogue Cops, Handmade i Radio Slave.

Ulaznice zgrabite OVDJE.


Load the next article
Loading...
Loading...