Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Kao dio svjetske turneje, Sam Paganinija u petak slušamo u Zagrebu

U Boogaloo klubu pridružuju mu se Dexon, ShiPe i Sthekerson

  • Mixmag Adria
  • 15 November 2017
Kao dio svjetske turneje, Sam Paganinija u petak slušamo u Zagrebu

Sam Paganini se vraća u zagrebački Boogaloo klub, u petak 17. studenog/oktobra, u sklopu svjetske turneje povodom izdanja njegovog novog albuma 'Zenith'.

Davne 1997. svojim singlom 'ZOE' zavladao je top ljestvicama, a od tada niže velike uspjehe svojih singlova i EP-eva, među kojima je i 'Body to Body' EP na svjetski poznatom labelu Cocoon Recordings. 2014. Sam izdaje album na Drumcode etiketi Adama Beyera. Album je munjevitom brzinom postigao veliki uspjeh u cijelom svijetu, a singl 'Rave' čak je 6 mjeseci bio na Beatport TOP 10.

Do danas, Paganini je izdao glazbu na etiketama kao što su Plus8, Cocoon i Drumcode. No, uz njegov studijski rad, njegovi su nastupi veoma traženi diljem svijeta. Njegove setove karakterizira snažan groove, a opis je “Sexy Groovy Dark Techno”, ako vas zanima što točno očekivati od njegovog nastupa.

Paganini nas je prošle godine oduševio u Boogaloou, a ove mu se na flooru pridružuju Dexon, ShiPe i Sthekerson, dok će drugim floorom istovremeno drmati Matya, Sin i Senno.

Ulaznice za ovaj event možete još uvijek nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, dok su na dan na ulazu 140kn, preko Entrio sustava. Ipak, poklonit ćemo vam ulaznicu, ako nam u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici linkate traku s novog albuma 'Zenith', koja vam se najviše sviđa. Čiji komentar dobije najviše lajkova, osvaja ulaznicu. Dobitnika ćemo objaviti u petak, u 12h. Sretno!

Fotogaleriju prošlogodišnjeg partyja s Paganinijem pogledajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...