Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Keith Flint nije počinio samoubojstvo?

Frontmen Prodigya imao tragove alkohola, kokaina i kodeina u svojem sustavu

  • Mixmag Adria
  • 12 May 2019
Keith Flint nije počinio samoubojstvo?

Izvješće mrtvozornika o smrti frontmana The Prodigya Keitha Flinta otkrilo je u njegovom sustavu nespecificirane količine alkohola, kokaina i kodeina kada je umro.

Caroline Beasley-Murray, viša mrtvozornica za Essex, zabilježila je otvoreni zaključak o Flintovoj smrti, odlučujući da dostupni dokazi nisu bili dovoljni za zaključak da je sam sebi oduzeo život. Beasley-Murray je rekla kako također nema dovoljno dokaza da bi se umjetnikova smrt zabilježila kao slučajna, u situaciji u kojoj je možda "lunjao okolo i sve je krenulo u užasno pogrešnom smjeru".

Rekla je: "Nikada nećemo znati što se u njegovu umu događalo tog dana."

"Razmišljala sam o samoubojstvu. Da bih to zabilježila, morala bih ustanoviti da je, na temelju vjerojatnosti, Flint stvorio ideju i poduzeo namjernu akciju znajući da će to rezultirati njegovom smrću."

"Uzimajući u obzir sve okolnosti, ne vidim da za to ima dovoljno dokaza."

Flint je pronađen mrtav u svom domu u Essexu 4. ožujka, što se tada činilo očiglednim samoubojstvom. Stotine su pohodile njegov sprovod kasnije tog mjeseca, pokrenuvši rave na ulicama Braintreea, dok su iz svijeta plesne glazbe dolazile počasti ovom umjetniku.

[Via: BBC]

Loading...
Loading...