Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Kreatori Game Of Thrones serije pišu novu seriju Star Wars filmova

Star Wars svemir se širi

  • Mixmag Adria
  • 8 February 2018
Kreatori Game Of Thrones serije pišu novu seriju Star Wars filmova

Kreatori HBO serije, Game of Thrones, David Benioff i D.B. Weiss potpisali su da se pridružuju Star Wars svemiru.

Disney i Lucasfilm su najavili kako će duo napisati i producirati novu seriju filmova, odvojeno od Skywalker nastavka trilogije J.J.Abramsa te prije najavljene trilogjie koju bi vodio Rian Johnson.

Predsjednica Lucasfilma, Kathleen Kennedy podijelila je u izjavi što se nada da će producenti donijeti svemiru Star Warsa: “David i Dan su neki od najboljih ljudi koji pričaju priče danas. Njihovi kompleksni likovi, dubina priče te bogatstvo mitologije će usmjeriti Star Wars na načine koje smatram nevjerojatno uzbudljivima."

Benioff i Weiss su također podijelili zadovoljstvo što rade na novoj Star Wars priči: "U ljeto 1977 otputovali smo u daleku, daleku galaksiju i od tada sanjamo o tome. Počašćeni smo mogućnošću, malo prestravljeni odgovornošću i jako uzbuđeni da počnemo raditi, čim završimo posljednju sezonu Game of Thronesa.”

Malo je poznato o tome što Benioff i Weiss planiraju napraviti sa svojom SW pričom, no direktor Disneya, Bob Iger je rekao: "Fokusirani su na vrijeme u mitologiji Star Warsa i počinju od tuda."

Producenti trenutno završavaju posljednju sezonu Game of Thrones, nakon nekoliko kašnjenja, a radit će i na novoj HBO seriji, Confederate. No, budućnost tog projekta je sada u pitanju, budući će Benioff i Weiss biti fokusirani na Star Wars.

Load the next article
Loading...
Loading...