Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Kreće četvrta sezona Dobrog Housea u Zagrebu

U goste dolazi Mene iz Srbije

  • Mixmag Adria
  • 18 September 2018
Kreće četvrta sezona Dobrog Housea u Zagrebu

Dobar House otvara novu sezonu vrhunskih house zabava u Zagrebu u Klubu.

Za prvi event, koji će se održati 6. oktobra, house label i klupska večer priprema gostovanje Menea koji je nedavno izdao EP s dvije trake za Dobar House koji smo premijerno predstavili.

Mene je jedan od značajnijih srpskih talenata, DJ i producent koji svoju inspiraciju vadi iz hip hopa, a producira house glazbu.

Publika ga je mogla slušati na Lovefestu, Dance Areni na Exitu, Arsenalu, Outhideu, u Gadosti i mnogim drugim mjestima i događanjima, a izdavao je za etikete poput Moan, No Excuse, Spartacus Lab, Tzinah Records, Baile Musik, a izdao je i za Marka Nastića na njegovoj etiketi Sake & Vinyl Only.

Predavač je muzičke produkcije na SAE Institutu u Beogradu, gdje aktivno uči mlađe i starije od sebe svemu o stvaranju glazbe, a 1. juna je pokrenuo svoju novu etiketu Tozla, zbog čega smo s njim i porazgovarali.

Uz Menea, u goste stiže i mladi DJ iz Splita koji je ove godine počeo bilježiti veći broj nastupa, pogotovo svojom rezidencijom u Pink Champagneu na Hvaru.

Tino Simich vuče inspiraciju iz svih stilova glazbe, bilo da se radi o jazzu, soulu, hip hopu, vječito u potrazi za emocijom koja probija ispod. Njegov cilj je pronaći "kvalitetno, mračno i duboko uz presjeke melodičnog optimizma, ono iskreno, plesno i s dušom".

Uz goste, tu je standardno pokretač Dobrog Housea, Tom Bug.

Sve dodatne informacije možete potražiti na Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...