Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Labyrinth Open najavio prva imena i kreće s pretprodajom karata

Svjetske zvijezde stižu na hrvatski festival

  • Mixmag Adria
  • 6 December 2017
Labyrinth Open najavio prva imena i kreće s pretprodajom karata

Nakon uspješnog prvog izdanja, drugo izdanje Labyrinth Opena održat će se 11., 12., 13. i 14. srpnja / jula 2018. u Hrvatskoj. Labyrinth je objavio imena koja će osvojiti pozornice u Omišu. Ovime pokazuju da koračaju istim putem kao i prošle godine s najavom prvih imena:

Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki, i Stephan Bodzin.

Labyrinth Open (LABO18) održat će se u Kampu Galeb, potpuno funkcionalnom kampu s - između ostalog - luksuznim stanovima i višestrukim bazenima, nešto manje od 30 kilometara jugoistočno od Splita. Ovaj butik festival s ograničenim kapacitetom odvija se na idiličnoj plaži u podnožju planine Mosor s izravnim pristupom Jadranskom moru.

LABO18 usredotočuje se na ukupno iskustvo festivalskog partijanera. Pored glavnih atrakcija festivala, koji uključuju međunarodne DJ-eve i live nastupe, organiziraju i jednodnevne priredbe na bazenu, glazbenu konferenciju, zabavu na brodu, tržnicu, tržište piva i mnoge sporedne aktivnosti poput raftinga, jedrenje na dasci itd. Ukratko: LABO će zasigurno biti još jedno nezaboravno ljetno odredište.

Ovim izdanjem imat ćete samo 5 dana (do 10. prosinca) kako biste se unaprijed registrirali i iskoristili ogromne popuste. Prethodne registracije imaju od tada 15 dana da dovrše svoje rezervacije. Opća prodaja ulaznica planirana je za ponedjeljak 11. prosinca. Ulaznice i smještaj za LABO18 bit će dostupni u ponedjeljak u 18:30 (CET).

Ostalih 50 imena na tri pozornice tek će biti najavljena. Cijeli line up biti će objavljen krajem siječnja / januara, zajedno s regionalnom pretprodajom karata. Prošle godine prisustvovalo je 70 DJ-eva uključujući imena poput Dubfire, Sam Paganini, Pan-Pot, Kollektiv Turmstrasse, Amelie Lens, Andrea Oliva, Gregor Tresher, Boris Brejcha, Guti, Ten Walls, Audiofly i mnoga druga. 


Ulaznice i info: http://labyrinthopen.com/

Load the next article...
Loading...
Loading...