Search Show Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Labyrinth Open tjedan je tu - u Omiš na hedonizam uz kremu svjetske globalne scene

Mixmag stage

  • Mixmag Adria
  • 8 July 2018
Labyrinth Open tjedan je tu - u Omiš na hedonizam uz kremu svjetske globalne scene

Ususret nadolazećem Labyrinth Open Festivalu koji se po drugi put vraća u Omiš od 11. do 14. srpnja/jula u kampu Galeb, sve je spremno za drugo po redu izdanje festivala opuštene vibre i odlične glazbe.

Belgijski brend je prošloga ljeta ugostio brojna vrhunska imena svjetske elektroničke scene, kao što su Pan-Pot, Stephan Bodzin, Kollektiv Turmstrasse, Hernan Cattaneo, Guy Mantzura i mnoge druge, a na ovogodišnji line up dolaze opet. Začinit će ga imena kao što su Amelie Lens, Dubfire, Len Faki, Guti, Stephan Hinz, Jan Blomqvist, Alex Niggeman, Emanuel Satie te mnogi drugi.

Od regionalnih snaga tu su Marina Karamarko, DJ Jock, Jolly Joke, Adot, Ilija Djokovic, Aney F, Damir Hoffman, Alex Ranerro, Mate Ceko, Bronski i drugi.

Osim toga, na ovom LABO izdanju postoji i Mixmag stage, na kojem će nastupiti Luna Semara, DJ Jock, Jolly Joke, Maxim Lani, Tofke te Tolstoi b2b Andsan.

Ulaznice za ovaj ljetni spektakl možete nabaviti ovdje, a ako ih želite još jeftinije javite nam se u inbox na Facebooku.

Do Labyrinth Opena ostala su samo dva dana, a kako nam je bilo prošle godine, pogledajte u našem videu ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...