Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Legendarni DJ Steaw po prvi put dolazi u Zagreb na Dobar House

Još jedno veliko ime s PIV Records dolazi na najpopularniju zagrebačku house večer

  • Mixmag Adria
  • 15 June 2022
Legendarni DJ Steaw po prvi put dolazi u Zagreb na Dobar House

Najuspješnija sezona Dobrog Housea dolazi svom kraju pa su organizatori htjeli pripremiti nešto posebno za njihov Season Closing tulum.

Nakon dva velika rasprodana eventa, ljubitelje Dobrog Housea 24. lipnja čeka novo gostovanje s PIV etikete (prisjetimo se samo zadnjeg puta), ovog puta DJ-a i producenta s adresom u Parizu koji vodi i svoj popularni label sličnog zvuka - DJ Steaw!

ULAZNICE

Osnivač House Puff Recordsa i Rutilance Reocdingsa po prvi puta dolazi u Zagreb, a sa sobom donosi svoj prepoznatljiv pariški zvuk housea inspiriran Afričko-američkim utjecajem. Jedan od relevantnijih labelova za koji izdaje svakako je sve popularniji PIV Records, koji su nedavno u Amsterdamu odradili i svoj festivalski prvijenac - potpuno rasprodan.

Klasik DJ Steawa - 'Static'

Uz glavnog gosta na lineupu se nalazi i uska postava Dobar House i Dobar House Gruv ekipe, pa tako dolaze Groove Masters iz Zadra - drugi put na Dobar House, ali prvi put u punoj postavi, Elena Mikac kao rezident i domaćin eventa te Tom Bug & Grooveline, koje ćemo drugi put ove godine gledati u B2B setu u Aquariusu.

Trenutno su u prodaji Regular i Group ulaznice ulaznice u ograničenim količinama!

Load the next article
Loading...
Loading...