Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Lenco je stvorio prvi 3D record player i pokrenuo Kickstarter kampanju

Sami složite svoj turntable

  • Mixmag Adria
  • 27 November 2018
Lenco je stvorio prvi 3D record player i pokrenuo Kickstarter kampanju

S više od 70 godina iskustva u projektiranju gramofona i ostalih hi-fi elektroničkih proizvoda, švicarska inženjerska tvrtka Lenco uspješno je izradila prvi 3D record player Lenco-MD.

Modularan i sastavljen uglavnom obnovljivim izvorima, Lenco-MD je prvi put predstavljen na IFA Berlin 2018 - sajmu potrošačke elektronike, gdje je dizajn bio rangiran među prva tri u kategoriji najboljih inovacija. DIY rekorder sastoji se od više jedinica koje se mogu zamijeniti, uključujući solarni modul i modul zvučnika koji omogućuje veću prilagodbu i prenosivost. Kompletni set će biti dostupan u različitim bojama: zelena, plava, ružičasta, bijela, narančasta, žuta i crvena.

Trenutno nije dostupan za kupnju, ali Lenco je pokrenuo Kickstarter kako bi pomogao ovaj vrijedan projekt iz vizije pretvoriti u proizvodnju. Nakon završetka, Lenco-MD može biti konstruiran od strane bilo koga s 3D pisačem i raznim dijelovima hardvera koji su potrebni za dovršetak playera (remen, kotur, motor, itd.). Za one bez 3D pisača, Lenco-MD se može kupiti kao cjeloviti set sa svim unaprijed ispisanim dijelovima.

Pogledajte informativni videozapis o Lenco-MD u nastavku i saznajte više o playeru ovdje.

Druge zanimljive gramofone možete pogledati ovdje i ovdje

Load the next article
Loading...
Loading...