Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Liam Gallagher prozvao Calvina Harrisa "jebeno najdosadnijom osobom na svijetu"

...te prodiskutirao o mogućnosti povratka Oasisa

  • Mixmag Adria
  • 7 September 2017
Liam Gallagher prozvao Calvina Harrisa "jebeno najdosadnijom osobom na svijetu"

Bivši frontmen grupe Oasis, Liam Gallagher, nikad nije bio sramežljiv tip, pogotovo kad se radi o govorenju onog što misli, pa je nedavno progovorio protiv ideje da se EDM artiste smatra 'rock zvijezdama', okomivši se usput na Calvina Harrisa.

Nije tajna da Liam mrzi dance glazbu i artiste koji populariziraju tu specifičnu stranu industrije. Ranije ovog mjeseca rekao je kako bi se artisti i bendovi dance glazbe "trebali sramiti zbog smeća koje izbacuju i da ih treba jebeno upucati."

Sada, pak, u recentnom intervjuu za Huck Magazine, Liam je planuo na Calvina Harrisa te na ideju da su današnji artisti dance glazbe, rock zvijezde: "Jesu li? Ne u mom svijetu. Molim, Calvin jebeni Harris? Jebeno najdosadnija osoba? Jebi se, prijatelju...reći ću ti što su postali: novi računovođe!"

Naoko naglo isticanje Liamove nenaklonosti trenutnoj glazbi događa se u trenutku kada se priprema izdati svoj debitantski solo album. Vrijeme će pokazati kako publika reagira na njegov novi materijal.

Svim Oasis fanovima, koje interesira hoće li bend imati povratničku turneju, Liam poručuje: "Oasis se neće ponovno okupiti....što se mene tiče, pretvorio se u korporativno sranje. Ne znam bi li mogao bti ponovno u bendu s njim (Noel) i siguran sam da on ne bi htio biti u bendu sa mnom."

S druge strane, Noel Gallagher je ok s dance glazbom, štoviše, misli da je Defected Records "jebeno fenomenalan" te je oduševljen acid houseom.

Noelovu vezu s dance glazbom pogledajte ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...