Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

'Ljeto ljubavi' na Barbarincu uz Movement Croatia

Trilogija za pamćenje se nastavlja

  • Mixmag Adria
  • 10 August 2018
'Ljeto ljubavi' na Barbarincu uz Movement Croatia

Onaj tko je ikad pristao na otok Barbarinac, a pogotovo oni koji su se tamo zaputili u potrazi za glazbom i doživljajima koji će ih odvesti u slobodu, pa makar samo i na jednu noć, zna o kakvom je iskustvu riječ.

Nakon Tom Bakera i Tim Patricka koji su otvorili 'Ljeto ljubavi' na Barbarincu, vrijeme je za drugi po redu event ovog ljeta, u subotu, 18. kolovoza koji na otok ljubavi dovodi Ten Wallsa, Petra Dundova, Caruana, kojima će se pridružiti Miro iz Underground Controla.

Ovaj party je suradnja dviju organizacija - Underground Control i Movement Croatia, a budući se partyji na Barbarincu dugo iščekuju, ovaj, drugi po redu u trilogiji 'Ljeta ljubavi', nikako ne bi trebalo propustiti jer vas ujedno vodi i na Sonus festival.

Ulaznice su 100 kn u pretprodaji, 150 kn na ulazu, a u cijenu je uključen prijevoz brodom. Više o eventu: Movement Croatia on the Island - Road to Sonus.


Otok ljubavi još je zabavniji ako noć na njemu dobijete gratis, pa poklanjamo 2 ulaznice onome ili onoj koji u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici obilježe osobu koju žele povesti sa sobom i kratak komentar zašto. Najoriginalniji osvaja dvije ulaznice, a dobitnike ćemo objaviti u petak, 17. kolovoza. Sretno!

Load the next article
Loading...
Loading...