Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Lucretio iz Analogue Copsa stiže u Sarajevo na Decibel tulum u Trezoru

...uz jake regionalne snage

  • Mixmag Adria
  • 8 November 2018
Lucretio iz Analogue Copsa stiže u Sarajevo na Decibel tulum u Trezoru

DJ i producent Lucretio a.k.a. Domenico Cipriani 10. novembra stiže u Sarajevo na Decibel.

Decibel je tim koji organizira tulume na raznim lokacijama u Sarajevu s vrhunskim headlinerima, zvukom i vizualima. Entuzijasti su koji žele u svojem gradu pomoći oko građenja scene.

Ugostili su niz stranih izvođača poput Antigone, Francois X, Rebekah, Andre Crom, Regal, a uglavnom pokušavaju bukirati imena koja još nisu bila u Sarajevu.

Sljedeći na listi je Lucretio, rođen u Padovi 1984. godine, iste one godine u kojoj je Cybotron (a.k.a Juan Atkins) izdao svoje prve electro trake.

Domenico je odrastao u malom selu Cadoneghe na obalama Brenta i počeo raditi u malom klubu pod nazivom 'Teatro LaScala”. Sljedećih godina pomagao je svojim prijateljima, 'Autobahn' ekipi da promoviraju svoje zabave. Ovaj kolektiv bio je prvi koji je donio techno na sjeveroistok Italije. Počeo je puštati muziku 2000. godine i "navlačiti" vinile iz svih krajeva svijeta, ali posebno iz Detroita.

Izdanja Jeffa Millsa potaknula su ga da razvije svoj zvuk. Glazba je promijenila njegov život; Detroit Techno u svim njegovim varijacijama, Chicago House, New York i U.K. Garage, Berlinski mračni i dubbinski Techno, britanski eksperimentalni zvukovi, Jazz, Soul, Funk,Latino.

Nakon selidbe u Barcelonu, počeo je producirati glazbu kao 'Lucretio'. Godine 2004. usavršava svoje vještine na SAE institutu u Barceloni, gdje je diplomirao glazbenu produkciju. Krajem 2006. Lucretio je odlučio otići u Berlin kako bi razvio svoj zvuk. Svirao je na Loveparade 2006. godine na jedinom službenom Detroit Floatu, čiji je domaćin Mixworks.

Vjerojatno je najpoznatiji po tome što je 2008. godine sa svojim kolegom Marieu započeo je s projektom The Analogue Cops.

Pored Lucretia, ništa manje važni, ponosno će nastupiti i Ilija Djoković iz Srbije, mezimac lokalnih partijanerki i domaći majstor Forest People.

Ekipa Decibel će u klubu Trezor i ovaj put napraviti dobru zabavu na kojoj neće nedostajati dobre energije i kvalitetnog zvuka.

Ostale informacije potražite na Facebook eventu.

Load the next article
Loading...
Loading...